Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:11  7366
Vždyť teď psal, že se mu podařil.......? Tak má asi jiný chutě, no.. Každýmu chutná přece něco jinýho........
scalex Scalex 7.5.2007 11:09  7365
Četlas ho vůbec někdy? On naopak VŮBEC nemá radost z vlastního chleba, je s ním imrvére nespokojený a hledá na něm už asi půl roku chyby, kterých si žádný zdejší majitel pekárničky vůbec nevšiml.
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:07  7364
Hele, nevim, proč do něj furt ryjete... tak má radost z vlastního chleba- a co?? Už mi to přestává připadat vtipný...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.5.2007 11:04  7363
:-D
shelle Shelle - Good Service 7.5.2007 10:43  7362
makovec [7361]: !!!!!!!
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.5.2007 10:42  7361
titulek v blesku

"keosanuv chleb zabil vic vojaku nez iracti teroriste"
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.5.2007 10:38  7360
Něco pro Keosana. Třeba by mohl svými poznatky o pečení chleba pomoci výzkumu:-))
keosan 7.5.2007 09:11  7359
Tak sa mi vcera v pekarnicke podaril dobry chlebik 1350-1400g, stredne prepeceny /lenze peceny na nastaveni tmava korka/ a z hora jemne prepeceny.

Hold bud asi u marketingoveho oddelenia je stredne upecena korka prezentovana ako tmava... :-)
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 7.5.2007 07:04  7358
TwistřeZahrabej pár stránek dozadu, popisovala jsem postup tady ;-))). Kup si telku ;-).
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 6.5.2007 22:20  7357
Alchymista [7356]: Ahá, tak v tom je ten fór! Díky.
alchymista 6.5.2007 22:15  7356
mrcosS játrama jsem problém neměl, jsou vevnitř normálně šťavnatý. Akorát je to dobrý solit až fakt před koncem vaření, aby neztvrdly.
twistr 6.5.2007 19:03  7355
HráškováPřed pár dny jsem někde viděl recept na hrachovku s hlávkovým salátem. Nepotkali jste ho někde taky???
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 6.5.2007 13:17  7353
makovec [7350]: na sipat mám patent .. co to nabízíš někomu jinýmu, hňupe? :o)
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 6.5.2007 12:57  7352
gotregHm, to vypadá zajímavě...... :-) Hlavně ta mrkev.......... my ji vždycky jen normálně dusily..... (i když jednou jsem zkoušela i mrkvový karbanátky- recept pro Bobíka poslanej kýmsi do Čtyřlístku- byly dobrý, ale děsně pracný).. Petržel nejím, tu vynechám..... :-)).
gotreg 6.5.2007 12:53  7351
připadám si jako imbecil s tim sipat ):-((

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt