Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 12.5.2007 18:42  7454
makovec .. nebo do nich přihoď škvarky :o)

ale jinak bramplacky jsou nejlepší jen tak .. a když už je někdo zmlsanej, tak přelít směsí ala čína
nenufer 12.5.2007 18:35  7453
Zemiakove placky ktore sa na Slovensku predavaju pod nazvom lokse sa plnia aj makovou ci orechovou plnkou :-)) V podstate je to dost neutralna vec takze sa da plnit hocicim
renda Renda 12.5.2007 18:31  7452
Jj, gotrebova sladkost me taky laka. Ale na zitra uz mam pripraveny maso:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:30  7451
pak mi prave napadlo do toho zabalit na tenko nakrajenej hermelin. v bramboraku uz sem testnul a v nem je vybornej
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:30  7450
taky nad tim uvazuju.. estli zejtra k veceri vyhrajou prave placky (ve hre je jeste ta sladkost od gotrega a plneny tortily) tak podam report
renda Renda 12.5.2007 18:29  7449
Vsechno prikusuju.
Ale tak me napada, ze zrovna nastrouhanej sejra do testa primychanej nezni jako vubec blbej napad. To se bude muset vyzkouset.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:28  7448
prohodily se mi jabka a pomerance. nevim jak se to mohlo stat
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:27  7447
no, nejlepsi sladkosti je smazenej celer, ale to je jen drobnej rozdil. taky sladky coby hlavni jidlo moc nemusim.

hele a ty veci (sejra a spol) tlacit do placky nebo to davat bokem a placku prikusovat ?
renda Renda 12.5.2007 18:27  7446
Ted tak koukam, kdes tam vzal pomerance?
renda Renda 12.5.2007 18:26  7445
makovecOni ty placky sou v podstate universalni k cemukoliv - sejra, pomatlat cesnekovou pastou, nebo kecup, osmahnuta zelenina, ja sem na ne magor, takze v podstate k cemukoliv:) Teda krome sladkyho, to sem este nezkousela, protoze nejlepsi sladkost je preci rizek, ze;)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:22  7444
hm s pomerancem nevypada zle.. ale je to sladky a na to mam jazycek jen hodne vzacne. netestovalas to treba nekdy se sejrem ? nebo nakou zeleninkou ?
renda Renda 12.5.2007 18:11  7443
makovecJj, ve slupce nejlepsi. Recept s pomerama napriklad zde:
http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JPKOMNIQN&id_kategorie=JNLNMMR3
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 18:05  7442
no ja je znam taky jen v podani nebozky mamky.. sam sem se k nim nikda neodhodlal. ale hodlam se v tomto smeru v nejblizsi dobe odhodlat k prvnim pokusum
gotreg 12.5.2007 18:01  7441
Díky za osvětlení technologických záludností.
(bramborové placky jsme u nás nikdy nedělali, tak jsem nevzdělaný)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.5.2007 17:57  7440
zasadni je v tom ze bramborak se dela ze syrovych a bramborova placka z varenych

hele, rendo.. vareny myslis ve slupce, ze jo, takovy ty na loupacku

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt