Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 18.5.2007 14:59  7576
Majolku nedávám, dávám tavený sýr a máslo. Pokud to nejsou ryby v tomatě, ale v oleji, přidávám kečup, k obojímu pak i lžičku plnotučné hořčice.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 14:59  7575
bomba !! a hned mam veceri .o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 14:55  7574
A babička místo majolky dávala máslo a to také nebylo úplně od věci:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 14:54  7573
Bude. Teda já bych to jedla určitě. Hned.
alchymista 18.5.2007 14:54  7572
to stačí :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 14:52  7571
hele, lidi.. vas rychlej nazor.. rekonstruuju v pameti recepius na rybi matlanku, bo na ni mam chut, ale uz leta sem ji nedelal... bude k jidlu :

konzerva rybicek v tomate
cibule
majolka
citron
pepr
sul

??


scalex Scalex 18.5.2007 14:41  7570
Nebylo to tofu s holubí příchutí?
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 18.5.2007 14:39  7569
(alespoň to kuchař tvrdil)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.5.2007 13:30  7568
leontinaNe, byl to holub :-)
leontina 18.5.2007 13:18  7567
vinyl a byl to holub? nebylo to něco na způsob NĚCO alá holub:)))))))))))) jako kuře alá bažant?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.5.2007 12:59  7566
Shelle:-)) Toho jsem ještě neměl :-)
shelle Shelle - Good Service 18.5.2007 12:05  7565
vinyl [7564]: Cetla jsem nadivaneho blba a nechapala, co te na nejakem nafouklem pitomci muze fascinovat a proc nam to sem vlastne pises.

vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.5.2007 09:35  7564
jj, úpadek:-)

minulý týden jsem měl v rastauraci nadívaného holuba. Byl fantastický, ale šokovalo mě, že v něm nebyla nai jedna kost. Netuší někdo, jak vykostit syrového holuba aniž by se rozpadl? I udělaná křepelka se vykosťuje blbě.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 09:28  7563
Třeba Káťa a Škubánek. Jmenoval se podle toho jídla nebo měl nějaký tik?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 09:28  7562
Pročítám si těch několik desítek nepřečtených a říkám si:
Fuj, škubánky, co to je za debatu? Škubánky, o těch nemohu ani číst. Jenže sotva skončí škubánky, přijde na řadu zázvorový čaj. Tak nevím, nevrátíme se ke škubánkům?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt