Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 18.5.2007 17:22  7604
Jo jo, okurčička by bodla.

Jo a málo toho bylo proto, žes do toho nedal máslo a sýr. Tím bys to totiž krásně nastavil a pokrm by získal na hutnosti a výživnosti (a nebyl přitom tak nezdravý, jako když se tam narve majonéza).
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 17:13  7603
jo a zapomnel sem do toho dat na drobno krajenou okurcicku. ta by tomu dodala jeste trosku vetsi smrnc (a bylo by toho o chlup vic .o))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 17:12  7602
nuze.. deti moje.. udelal sem nakonec jen jedny, tomatovy s majolkou, bo byl hlad a hnacat se s vicero druhama by bylo moc velky muceni. melo to jen jednu vadu.. bylo toho malo. pro priste vim ze musim koupit vic nez dvoje makrely, bo uz je to sezrany !!!!!
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.5.2007 15:29  7601
Renda [7600]:
hm také o tom uvažuji.o))))) ale chci jít bruslit...
renda Renda 18.5.2007 15:27  7600
Lidi nestvete me, nebo to nevydrzim a poletim do kramu pro rybycky:)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 18.5.2007 15:24  7599
jsem to nechtěl psát - s tím pomazánkovým máslem, ale aby v tom mufla nebyla sama - tak s pomazánkovym máslem je to nejlepší.
Není to tak tučný a hutný.
alchymista 18.5.2007 15:24  7598
LOL, to už by skoro bylo na nějakou ochutnávací akci, kdyby ty volejovky tak nesmrděly :))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:22  7597
nastesti (!!!!) pomazankovy maslo moc nemusim.. inac bych to videl na sest vzorku .o)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 15:21  7596
A muflonek tomu teď nasadil korunu:)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 15:21  7595
Rybičkový workshop:)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.5.2007 15:20  7594
my ji dělali s pomazánkovým máslem.o))))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:18  7593
udelam ctyri verze.. sejrovou a majolkovou.. a od kazdy do jedny misky z rybicek v oleji a do druhy z rybicek v tomate .o)))
scalex Scalex 18.5.2007 15:16  7592
makovec [7589]: Sojovku ani worchester bych tam nedával. Jinak mi tam přijde ta majolka taková divná... Já to s ní zkoušel a nesedlo mi to k těm rybičkám. Majolku dám radši do falešný humrovky z krabích tyčinek (taky falešných, takzvaná dvojfalešná pomazánka). Tady mi fakt mnohem víc sedí máslo, sýr a ryba, to se krásně spojí.
scalex Scalex 18.5.2007 15:14  7591
makovec [7583]: do pomatlánek dávám to nejlevnější, co v Lidlu najdu. 8^)

makovec [7584]: No tím máslem a sýrem se právě dosáhne výrazné hustoty, takže to není kašovité, ale hodně tuhé. Mixováním se pak dosáhne toho, že se všechny ingredience krásně spojí.
renda Renda 18.5.2007 15:09  7590
IMHO zbytecny, ale vajicko klidne

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt