Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:33 - Oblíbené kluby (17:24) 7639
Alchymista: Už studuju jídelníček, vypadá to hezky:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:33 - Oblíbené kluby (17:24) 7638
Scalex: A půl kilový můžeš? Zrovna v posledním dílu doktorky Kateřiny si Novotný dal steak (300 g) se zeleninou a bylo řečeno, že 300 g je moc.
alchymista 18.5.2007 18:29  7637
Anka [7636]: jj, banán i prostředí zcela košer :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:27 - Oblíbené kluby (17:24) 7636
AlchymistaBanán v čokoládě osobně vyzkoušen?
scalex Scalex 18.5.2007 18:27  7635
Anka [7627]: jinak co se týká vyslovených prasáren (ovary, bůčky a obecně zabíjačkové věci), ty jsem nikdy nemusel a chutě mi s nimi nenaděláte. Já ujížděl na chipsech a kofole. A sušenkách. Chipsy jsem si onehdá při hřešícím dnu dal a nějak mi ani nejely. Takže si provokujte prasárnami jak chcete, já si prostě dám půlkilovej t-bone steak na směsi pepřů, k tomu kotel křupavé vychlazené zeleniny, budu odcházet narván k prasknutí a budu se smát makovcovi, který toho sní polovic a přibere z toho tři kila. 8^)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:27 - Oblíbené kluby (17:24) 7634
Ono jsou dietní chyby a dietní chyby:)
scalex Scalex 18.5.2007 18:24  7633
Cheche, na podobný věci mám lék, po němž můžu s klidným svědomím nadělat nějaké ty dietní chyby a na váze se to neprojeví. 8^) Můj dietolog ví, že přežít bez občasných ňamek žádná dieta nejde, takže mám povolené hřešící dny. 8^)
alchymista 18.5.2007 18:21  7632
Anka [7621]: na banán v čokoládě se šlehačkou jedině do Království, ul. Kubelíkova :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 18:16  7631
hromadna poziracka bananu v cokolade a se slehackou !
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:14 - Oblíbené kluby (17:24) 7630
Takže Scalexi (a ostatní též), kdo chce ukázat, že se jídla nebojí, nechť se dostaví příští týden v pátek, řekněme v 18:00. Kam? No tak to poraďte.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 18.5.2007 17:56  7629
Scalexi, nedej se :o)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 17:52  7628
ty hele, to vubec neni blbej napad !
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 17:49 - Oblíbené kluby (17:24) 7627
7622Jo jo, Scalexe posadíme do čela, postavíme před něj pár prasáren a budeme čekat, co to s ním udělá. Věřím, že až uvidí, jak nám chutná, udělá to s ním divy. A jako překvapení by pak na něj mohla vybafnout doktorka Kateřina.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 17:47  7626
covece neni (bo o nem nevim) ale na pruvodci byl a ted je tusim na rybe. a exceluje tam kanar, labuznik vsech labuzniku
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 17:46 - Oblíbené kluby (17:24) 7625
Tady je ještě nějaký klub Vaření? A naučila bych se to tam?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt