Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:38  7645
makovecNení to na Letné, ale na Žižkově. Jídelníček se dá stáhnout pod odkazem Servis.

Kterou hospodu na Letné myslíš?
alchymista 18.5.2007 18:38  7644
makovec- ne, kousek od Akropole
scalex Scalex 18.5.2007 18:37  7643
Anka [7638]: Ano, 300g je moc v rámci jeho rozpisu. On má přesný rozpis bílkovin, cukrů a tuků. Samozřejmě, že sežrat půlkilový steak není košer, nicméně není to ani zas až tak velký prohřešek jako sežrat něco, co bych fakt neměl. Třeba mísu popcornu nebo krigl piva.

V tom pořadu se snažej lidi naučit, aby přesně dodržovali rozpisy. Pro některý lidi (co mají cukrovku) je to vysloveně nutnost. Já si to hlídat nemusím a půlkilovej steak si dát můžu. Hovězí nebo drůbeží, ne vepřový, protože ten už je dost tučný.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 18:37  7642
akurat jidelnicek tam nevidim.. jen kafe
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 18:36  7641
no kafickova basen ! ja sem pro
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 18:35  7640
to je to na letny ??
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:33  7639
Alchymista: Už studuju jídelníček, vypadá to hezky:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:33  7638
Scalex: A půl kilový můžeš? Zrovna v posledním dílu doktorky Kateřiny si Novotný dal steak (300 g) se zeleninou a bylo řečeno, že 300 g je moc.
alchymista 18.5.2007 18:29  7637
Anka [7636]: jj, banán i prostředí zcela košer :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:27  7636
AlchymistaBanán v čokoládě osobně vyzkoušen?
scalex Scalex 18.5.2007 18:27  7635
Anka [7627]: jinak co se týká vyslovených prasáren (ovary, bůčky a obecně zabíjačkové věci), ty jsem nikdy nemusel a chutě mi s nimi nenaděláte. Já ujížděl na chipsech a kofole. A sušenkách. Chipsy jsem si onehdá při hřešícím dnu dal a nějak mi ani nejely. Takže si provokujte prasárnami jak chcete, já si prostě dám půlkilovej t-bone steak na směsi pepřů, k tomu kotel křupavé vychlazené zeleniny, budu odcházet narván k prasknutí a budu se smát makovcovi, který toho sní polovic a přibere z toho tři kila. 8^)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 18:27  7634
Ono jsou dietní chyby a dietní chyby:)
scalex Scalex 18.5.2007 18:24  7633
Cheche, na podobný věci mám lék, po němž můžu s klidným svědomím nadělat nějaké ty dietní chyby a na váze se to neprojeví. 8^) Můj dietolog ví, že přežít bez občasných ňamek žádná dieta nejde, takže mám povolené hřešící dny. 8^)
alchymista 18.5.2007 18:21  7632
Anka [7621]: na banán v čokoládě se šlehačkou jedině do Království, ul. Kubelíkova :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 18:16  7631
hromadna poziracka bananu v cokolade a se slehackou !

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt