Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nenufer 21.8.2007 10:56  9095
ja teda zase mam najradsej Encian z Kezmarskych mliekarni ale ten tu dostat sa rovna skoro zazraku tak si ho importujem z navstev u rodicov :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.8.2007 10:29  9094
Mě teda chutná víc hermelín sedlčanský nebo královský než jakejkoliv plesnivec.-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.8.2007 10:11  9093
makovecZato já to mám za rohem...:o))
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:48  9092
makovecNon, my taky jezdíme do Prahy nakupovat věci, co u nás nejsou, tak se Pražáci můžou občas vypravit na sever :-))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:46  9091
to je z prahy taky drobet z ruky .o))
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:33  9090
Pro dobré sýry camambertského typz jezdíme do Žitavy do Toomu - jejich sýr "Ja!" (značka pro levný nákup) je mnohem lepší než hermelín...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:28  9089
coz ovsem neresi kde ho prodavaj .o)) pro me to dycky bylo "neco jako hermelin, ale lepsi" .o)
nenufer 21.8.2007 08:56  9088
makovecon Plesnivec ale je "slovenský sýr camembertského typu" :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 08:50  9087
mam pocit ze z madety. slovenskej urcite ne
nenufer 21.8.2007 08:42  9086
a mas na mysli Plesnivec z Madety alebo zo Slovenska? ale mam pocit ze to co vidim v obchodoch v poslednej dobe je len Encian
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 08:10  9084
nemate nekdo tip kde v praze prodavaj plesivec ? takovej "jakobyhermelin" ale mnohem lepsi chutove a pomerne tekutej, kdyz je ulezelej.... nejak z kramu vymizel
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.8.2007 06:11  9083
Včera jsem nakládala hermelíny ... doporučuji vám totéž a nákup hermelínů směrujte do Penny marketu, pač tam mají teď v akci čtyřbalení sedlčanských pepů na gril za 65,- což je hooodně slušná cena. Jinde stojí kolem 75, to je taky slušná cena, ale už ne tolik.-) Je v tom přibalený i koření na grilovaný sýr od Avocada, ale to se dá využít i jinde, hermelíny jsou obyč. I když, na grilu taky nebyly špatný.
kill kill pojď stoupat jak dým - až tam... 20.8.2007 15:18  9082
Egresova, Ribezlova .. to zní jako jména důstojníku SS:)
keosan 20.8.2007 09:27  9081
phannySa planuje, ze sa to vyhodi do kompostu. Aspon uzitok pre rastlinky :-D. Odvahu na taku konzumaciu nemam :-)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.8.2007 22:19  9080
keosanNo, ještě k tomu přidej pár cuket, patizonů a nějaké tofu a bude z toho kompost jak víno.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt