Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 21.8.2007 12:26  9101
MrMar: Normální Hermelín má taky 150g, to akorát ten sedlčanský nedozrálý umrněnec má 100.
shelle Shelle - Good Service 21.8.2007 12:22  9100
Nenufer [9097]: No, ja to v zasade mohlas videt jen v hypernove, Albertu po Praze ci Coopu tehdy v Blave.

To s tim Aro sedlcanskym se da vysvetlit leda tim, ze to tak chteji (Aro je hypernova?), oni si zadaji pzoadavek, jak ma ten vyrobek vypadat a z ceho byt.

Vim, ze v Madete prave delali pro Billu treba jogurty a byly stejne jako Nature, ale Billa si prala mene tuku, tak bylo mene tuku. Suroviny ale stejne.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 21.8.2007 12:21  9099
Výborný je Bio sýr s bílou plísní z Plusu. Má výbornou chuť a v přepočtu na váhu vyjde cenově skoro stejně jako Hermelín(Ten Bio je těžší, tuším 150 g za 27 Kč).
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 12:21  9098
NenuferNěmecké Ja! je právě značka levného zboží jako u nás ARO a podobný, ale ty sýry mají fakt dobrý. A taky třeba majonézu.. a ještě pár věcí máme vyzkoušených.
nenufer 21.8.2007 12:18  9097
Shellenemam az taku sklerozu ako som si myslela, pri nahodnej navsteve Penny som ho videla :-) tiez som ho okusila ale zdalo sa mi ze ten co som si kupila v BA v Tescu bol trosku iny, co by ma zase az tak neprekvapilo. Aro hermelin zo Sedlcan sa tiez skoro neda jest napriek vyrobcovi ktory vyraba aj chutny hermelin. Co ma teda fakt nastvalo, byt to nejaka noname firma tak to beriem ale Sedlcany???? Aj ked na tom nemaju svoje logo tak snad nebudu vyrabat uplny hnus :-(
shelle Shelle - Good Service 21.8.2007 11:54  9096
Nenufer [9095]: Encian jsem nedavno videla, ale nevim kde. Teda videla, koupila a snedla, abych byla presna.
nenufer 21.8.2007 10:56  9095
ja teda zase mam najradsej Encian z Kezmarskych mliekarni ale ten tu dostat sa rovna skoro zazraku tak si ho importujem z navstev u rodicov :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.8.2007 10:29  9094
Mě teda chutná víc hermelín sedlčanský nebo královský než jakejkoliv plesnivec.-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.8.2007 10:11  9093
makovecZato já to mám za rohem...:o))
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:48  9092
makovecNon, my taky jezdíme do Prahy nakupovat věci, co u nás nejsou, tak se Pražáci můžou občas vypravit na sever :-))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:46  9091
to je z prahy taky drobet z ruky .o))
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:33  9090
Pro dobré sýry camambertského typz jezdíme do Žitavy do Toomu - jejich sýr "Ja!" (značka pro levný nákup) je mnohem lepší než hermelín...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:28  9089
coz ovsem neresi kde ho prodavaj .o)) pro me to dycky bylo "neco jako hermelin, ale lepsi" .o)
nenufer 21.8.2007 08:56  9088
makovecon Plesnivec ale je "slovenský sýr camembertského typu" :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 08:50  9087
mam pocit ze z madety. slovenskej urcite ne

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt