Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nula nula všetko je tak, ako má byť 12.9.2007 10:17  9324
:)Podobne ako pavlajs niektoré veci jednoducho prehliadam a nie je žiadny problém.
pavlajs pavlajs 12.9.2007 10:11  9323
allTak jsem včera koupila dva lilky a dneska je budu dělat podle návodu z tohodle klubu ;-) asi je nacpu mletým masem ...

mmch. nechápu, ale doopravdy nechápu, co je těžkého některé příspěvky nečíst??? já když vidim určitý obrázek (ico) tak jdu dál ... fakt na to nehodim ani oko a to nemám nejsilnější vůli :-D jen neplýtvám časem na čtení pro mě nezajímavých písmenek ;-)
keosan 12.9.2007 09:51  9322
vinyl 9321Ani nevies, ako sa pleties :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.9.2007 09:38  9321
keosanMyslím, že tě znám dostatečně dobře, podobně jako ostatní, abych mohl posoudit tvé gourmetské schopnosti. Teda jestli se dá v tvém případě o něčem takovém vůbec mluvit.
kokos kokos 12.9.2007 09:38  9320
No já myslím, že už známe dost a není třeba více.

nula [9317]: Opravdu, tento zážitek si odepřu.
keosan 12.9.2007 09:38  9319
nula A ake su to tie dobre upravene ? Recept prosim :-)
keosan 12.9.2007 09:35  9318
vinylNepoznas, nesud. Tiez by som mohol robit ukvapene zavery...
nula nula všetko je tak, ako má byť 12.9.2007 09:33  9317
Dobre uvarené držky sú naozaj lahôdka, ale chápem, že vyvolávajú u mnohých predsudky. :)
Tie slabšie povahy neobjavia čaro skutočného kulinárstva. :))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 12.9.2007 09:27  9316
Vanda [9296]:
Přídávám se na vaši stranu... začínám být na některé jedince alergická...
kokos kokos 12.9.2007 09:21  9315
vinyl [9312]: Náhrada pořádného fláku masa :-))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.9.2007 09:20  9314
Keosan 9311Mně je to vpodstatě jedno, jen mě to od někoho jako ty pobavilo.
alchymista 12.9.2007 09:18  9313
Dršťky právě původně chuť mají celkem výraznou, ale je to z nich lepší vyvařit :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.9.2007 09:18  9312
Jen tvrdím, že i dršťky lze připravit výborně. Tak, že jsou považovány za delikatesu. Podobně jako zmíněná oháňka. To že to následně někomu nechutná je jiná věc. Existuje spousta delikates (kaviár, ústřice, houby...) které někomu nechutnají.

kokos: náhrada čeho?? :-))
keosan 12.9.2007 09:13  9311
Tofu moc nemusim, ale tam mi neutralnost nevadi, ak si to ochutim. Ale drzky, ako som pisal, maju inu strukturu, co jazyk citi.

vinyl 9308:
Vazne to tu nema cenu rozoberat. Ked tak, hodime PM, ak chces.
keosan 12.9.2007 09:11  9310
vinyl 9306Zaujimave. Vacsinou, kde sa pracuje s masom ich vyradzuju ako podradne. Drzkova polievka je dobra aj inde /ale dobry vyvar urobis aj z kosti, koze, vnutornosti atd..../. Ale i tak casto tie drzky ludom nechutia - i v tej chutnej polievke.

Drzky a dusene - brr... Mozno to Tebe chuti. Este keby tak boli grilovane, ci do chrumkava smazene /tak mozno/. Tu uz nejde ani o chut - ale o konzistenciu jedla na jazyku. Ochutit sa to da rozne - ale niekto to nema rad take makke, gumenne pod zubami /a dusene take su.../. Bez ohladu na ospevovanie kvalit sefkuchara.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt