Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 2.10.2007 13:07  9805
Ale, ale, ale... ze to zrovna hovoria Evelyn a Case ;-)

Zatial ste mohli miesto kritizovania hodit nejaky receptik, alebo radu, tip pri upravach pokrmov.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 2.10.2007 13:02  9804
Evelyn budeme je střílet? ;o)
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 2.10.2007 12:53  9803
A kdyby jen keosan, to jsou filozofové, bublové, makovcové a další paka.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 2.10.2007 12:52  9802
Vy z toho máte srandu a bavíte se. Jenže keosan je takhle nalezlý nejen v tomto klubu a ona je to chvíli zábava. Tak hodinu. Pak to začne otravovat. Bohužel si na to časem všichni zvyknou a bere se to jako norma. Proč se držet tématu, povídat se dá kdekoli o všem.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 2.10.2007 12:50  9801
Chceme.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.10.2007 12:43  9800
CaseChceš nás připravit o skutečné perly kulinářského umění? Kterak místo kakaa zhotovit pomazánku ze sraženého mléka?
Aby tě pámbíček nepotrestal.
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 2.10.2007 12:40  9799
Hele, co takhle místo sražení keosanovi demonstrovat vyražení? Kdo má ty jeho kecy číst...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.10.2007 12:37  9798
FoxkaNedívej se prosím, nebo mi to aspoň nepiš. Receptury mám taky, ale nech mi alespoň nějakou naději...:o))
keosan 2.10.2007 12:36  9797
Co viem ako sa robia u nas gulase, tak su rozne varianty a davaju sa donho ako pretlak, alebo kecup /ci domace varianty kecupu podobne dost pretlaku/. Tak isto aj nakrajane rajciny, ktore sa rozvaria.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.10.2007 12:36  9796
co se to s tím světem děje. Za chvíli budou vařit guláš z patizonu a budou dělat, že je to tak dobře... :o((
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 2.10.2007 12:31  9795
Royal 9785 Já mám doknce dojem, že protlak je v guláši i v "bibli" profesionálních kuchařů Receputry teplých pokrmů. Doma se podívám.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 2.10.2007 10:40  9793
PotvurkaNe, nesolí. On ten jogurt nějak dokáže tu chuť z filé dostat i bez toho. Je to recept z Apetitu, někdy z letoška, na webu ho nemají.
Zkoušela jsem to i z filé z lososa, ale nebylo to ono, moc suché...
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 2.10.2007 10:37  9792
manko to vypadá zajímavě ;o) a to se to nijak nesolí ani nekoření?
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 2.10.2007 10:33  9791
mountbattenZkus tohle:
Vezmi filé, skoro zmrzlé. Pomatlej ho z obou stran v jogurtu, nesol(!). Opatrně polož do strouhanky smíchané se sezam. semínkem, omatlej z obou stran, pak polož do pekáče na pečící papír , zasyp ještě trochou toho semínka, zakápni každou porci olivolejem a dej péci. Někdy je potřeba během pečení trochu odebrat vodu, co umí filé pustit, ale jinak se to dělá samo. A je to úžasná a jednoduchá bašta.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.10.2007 10:08  9790
Mountbatten: tou zeleninou je to jen jemně ovoněné, nemusíš mít strach. Nebo ji tam nedávej vůbec.

Royal: Ta ryby se nepeče na soli, ale v soli. Je tam jako v peci.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt