Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 2.10.2007 20:45 - Klub Samomluva (08:09) 9830
manka .. v tom případě bdue vonět kuchyň a obývák .. páč je na polici u ostatních antonínových pokladů :)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 2.10.2007 20:41  9829
Dal bych si čokoládový lanýže(Truffles). Snad nejlepší čokoláda co jsem jedl...
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 2.10.2007 20:35  9828
KlupiUdělej jí dobrý, neprodyšný příbytek, jinak ti bude vonět špajska jako mně. :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 2.10.2007 20:09 - Klub Samomluva (08:09) 9827
a já já já .. včera pořídila v Plzni uzenou papriku
gotreg 2.10.2007 20:07  9826
Mno, místo rajčat a protlaku jsem použil maďarskou gulas-pasta-orszag a rozhodně to nebylo na škodu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.10.2007 20:04  9825
To je rad, to aby člověk nedělal nic jiného než vařil a porovnával guláše:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 2.10.2007 19:43  9824
Variace na gulášJe dobré tam přidat trochu plzeňského, nebo lžíci švestkových povidel.
kokos kokos 2.10.2007 19:18  9823
Royal: Do guláše prostě patří buď rajče (bez slupky) nebo protlak. Samozřejmě v přiměřeném množství (jinak je z toho rajská). Jo a nevím jestli jsem to četl tady, nebo jinde, ale patří tam trochu rumu. Před koncem vaření. Aby to mělo tu správnou hospodskou chuť.
A keosana prosím ignorujme, ono ho to přestane bavit (doufám).
Scalex nemazat ;-))
scalex Scalex 2.10.2007 16:41  9822
Prosím, v tomto klubu probírejte recepty a vaření. Máte-li potřebu kritizovat příspěvky libovolného Lopušáka, jděte s tím do nějaké kecárny. Pije-li vám některý lopušák v tomto klubu krev, použijte ignorovátko. Vaše hudrování na keosana mi totiž vadí mnohem víc než jakýkoliv keosanův žvást. Banány rozdávat nehodlám, beztak byste z nich jen něco uvařili, ale asi tu brzy začnou mizet příspěvky.

Za pochopení děkuje váš oblíbený moderátor
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 2.10.2007 15:23  9821
http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=449

11.7. prispevek z 12.07 a uz asi fakt neni co dodat.....
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 2.10.2007 15:17  9820
http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=7923#8013

tak tak takhle nejak .......
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 2.10.2007 14:31  9819
manka, Vinyl, Royal:dekuji!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.10.2007 14:03  9818
Podtrhne to nějak víc tu chuť :) - taky dávám trošku, ale je lepší, když to manžel nevídí ;) svět chce být klamán...
alchymista 2.10.2007 14:01  9817
Foxka [9816]: nojo, ale proč, ono je to s tím protlakem opravdu lepší? :)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 2.10.2007 13:59  9816
Royale, nečti! V Recepturách píšou, že do hovězího guláše ze 750 g masa se dává 50 g rajčatového protalku.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt