Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 09:10  9851
Každý recept používající cuketu by měl začínat nějak takto: "Cuketa rozsekaná na menší kousky se vylije do koryta praseti...:
Podle mě je to nezbytná příprava cukety před dalším zpracováním.

Pak připravíme hodně horké vody, lavór na krev, trojnožku a necky, prase přivážeme za přední nohu, na čelo přiložíme porážkovou bouchačku...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.10.2007 08:52  9850
royalTak Ď:-)

makovec: !!!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 08:49  9849
kvitkoTo je OK, taky mě to zajímalo.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 3.10.2007 08:49  9848
cuketa pro keosana
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.10.2007 08:47  9846
Cukety jsou dobrý. Taková buchta s cuketou! Jak ona to ale máma dělávala? To je už dávno. Nějak jako obyčejnej perník litej na plech a do toho na kostky cukety. (nebo to byla dýně? To je fuk, ať to keosan)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 3.10.2007 08:37  9845
nebijte me, ja jednou zkousel delat cuketovou pizzu, bylo to vyborne...
gotreg 3.10.2007 08:25  9844
Cuketový chléb pro domácí pekárnu. Tisíce děkovných dopisů.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.10.2007 08:21  9843
Já bych věděl co udělat s nějakou hodně přerostlou.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 3.10.2007 08:19  9842
von si dela prdel !
keosan 3.10.2007 08:05  9841
Mate nejake oblubene receptiky s cuketami ?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.10.2007 07:14  9840
royalTak sorry, že jsem chtěla změnit téma (od hrudek v omáčkách) v něco, co mě zrovna zajímalo :-))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:59  9839
A kdybys nevěděla co je UTFG, tak ti to přeložím do češtiny:

Užij Ten Fucking Google!
(Aby to bylo opravdu česky, tak bych ti ještě měl přeložit slovo "Fuck", "Fucking", ale to snad nebude třeba.)

Nepíšu to proto, že bych byl línej ti občas něco vyhledat, ale proto, že samostatným používáním Google se dozvíš mnohem víc, než když ti tu a tam někdo něco najde.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:55  9838
Kvitko - UTFG!!!Zralost ananasu poznáte nejlépe tak,
že zkusíte zatáhnout za drobné útlé listy uprostřed
„kštice“. Pokud jdou lehce ven, bez trhání, je ana-
nas zralý. Mačkání a zkoušení, zda je měkký není
směrodatné, může být nezralý a jen omlácený
cestou.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:49  9837
Scalex 9822Tento příspěvek si ukládám pro případ, že bych měl nějakou podobnou potíž v některém ze svých klubů. Já bych to takhle libově napsat neuměl.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:45  9836
Uzenou papriku mám v kořence na poličce. A podezřívám ji, že od jejího příchodu naše kuchyňka voní jinak, uzeněji. :o))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt