Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
16.3.2012 09:06
1323
Náměstí Republiky, Praha 1
Už tu zase začaly farmářské trhy. Pro letošek jsou vždy 4 dny v týdnu - středa, čtvrtek, pátek, sobota. A opět je tam pan Muzikář se svojí "domácí" Kostarikou, takže neváhejte!
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
28.2.2012 22:17
1322
sigi [1321]
: U mě dobrý, dík za tip.
28.2.2012 22:06
1321
Pokazím tu všem chuť - mám nový super zpåsob přípravy kávy.:) Jelikož v práci nemám na co stavět svou mokakonvičku, nasypu si mletou do jednorázového papírového pytlíku na sypaný čaj (z DM) a kafe pár minut luhuju.:) No nechutná to zázračně, ale lógr v tom není.;)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
28.2.2012 19:20
1320
Se nebojím.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
28.2.2012 17:12
1319
Resp.
Kávy se bát nemusíte - tisková zpráva
mrcos
Tma, zima a hlad.
28.2.2012 15:45
1318
Není nad kvalitní informace...
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/260258-cesky-turek-neni-skodlivejsi-nez-presso-a-jine-druhy-kavy.html
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
22.2.2012 22:50
1317
Vanda [1316]
: Jak řekneš cibetky, tak si vzpomenu na boskovickou Blue Mountain a začne mi téct slina.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
22.2.2012 22:48
1316
mrcos [1312]
: hele, tak cibetky kafe vyserou - a jaká je to drahá lahådka ;)
Vanda
To je ten -
hnusný punk
22.2.2012 22:47
1315
mlýnek mám něco přes měsíc a už jsem ho měla rozebraný :)
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
22.2.2012 22:19
1314
Jednou za tři měsíce.
Jenže to je něco jinýho - melu v něm převážně Standard, a to je jako mlít brikety, žádný oleje..)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
22.2.2012 22:16
1313
Zeptám se ve Starbucks :)
mrcos
Tma, zima a hlad.
22.2.2012 22:02
1312
Nechtěj to vědět. Já z toho budu mít špatný spaní. Stačí, když napíšu, že mlýnek nebyl opravdu hodně dlouho čištěnej?
Tak mě napadla anketní otázka - jak často čistíte mlýnek? :)
Vanda
To je ten -
hnusný punk
22.2.2012 21:50
1311
a cos našel?
mrcos
Tma, zima a hlad.
22.2.2012 17:43
1310
Dneska jsem se podíval pravdě do očí a řekl si, že jsem prase. Rozebral jsem mlýnek...
mrcos
Tma, zima a hlad.
19.12.2011 22:48
1309
První, co mě napadlo u elektrickýho bylo to, aby to nemlelo moc narychlo, aby se kafe nespálilo. Ale to je jenom pozåstatek dojmu ze starýho "mlýnku" na kafe s nožema. Vlastně to byl takovej cutter. Ty nože byly zajícova smrt. Ale to u tohohle asi nehrozí.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt