Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Když diskuse,
tak s Lopuchem
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
ullicnik
28.1.2013 09:34
1807
Ted mi táta psal, že je v loji, že mu už nikde kafe nechutná. Dal jsem mu k vánocåm totiz Hario mlejnek a 250g čerstvě praženýho kafe. Dělá si kafe v moka konvičce :) Tak sem mu odpověděl, že to je normální, at se tim netrápí.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
28.1.2013 09:28
1806
Susan [1803]
: Já jsem téměř přesvědčená, že hlavní roli v tom hrála obsluha. Ale z rovna v Ebelu by fakt měli být profíci. Také mě zrazila jejich minimální nabídka káv. Měli Brazílii, Kolumbii, nějakou svoji africkou směsku a pak Blue Mountain. Pamatuju, když jsme byli kdysi ve Vzpomínkách na Afriku, že byl výběr mnohem větší.
Jo a byla to Řetězová.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
27.1.2013 22:55
1805
Anka [1800]
: je to taky rozšíření obzoru, nemyslíš? ;) A ano, o kafe se u nás starají dokonale - nevím, jak to Vašek dělá, ale tohle dělá sakra dobře.
Jehudit
Ihmisveri on hankalaa siivota...
27.1.2013 22:23
1804
Anka [1802]
: A to jste byly u Staroměstský a nebo v Řětězový?
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
27.1.2013 22:20
1803
Anka
Oni to u ebela některé obsluhy neumí dělat, takže to nemusí být kávou. Spíš to bude rukama. Já jsem jí tam měla jen jednou a byla moc dobrá, ale už je to dost dávno.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
27.1.2013 21:28
1802
Jehudit [1801]
: Téměř bez pěny, vodnaté, kyselé a zåstalo v tom dost lógru. Ve srovnání s Blue Mountain z boskovické kafírny to bylo katastrofální. V těch Boskovicích jsem to tenkrát vyhlásila nejlepší kávou, jakou jsem pila a doteď to asi nic nepřekonalo.
Jehudit
Ihmisveri on hankalaa siivota...
27.1.2013 21:25
1801
Anka [1800]
: fakt? Mrcosovi tam chutnalo...
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
27.1.2013 21:24
1800
Vanda [1799]
: Ano, například jsme si v Ebelu rozšířili obzor o poznání, že Jamaica Blue Mountain måže být i pěkně hnusné kafe.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
27.1.2013 21:12
1799
Anka [1793]
: Choco-cafe U Červené židle na mě udělalo ohromný dojem. Příjemně, útulno a hlavně teda ta úžasná čokoláda. Tímto děkuji Ance, že mi neustále rozšiřuje chuťové obzory - nejen v čokoládárně.
Wronski [1798]
: já dnes měla jedno presovaný Mexico, Dominikánu jednou jako preso a podruhý jako přelitýho turka - a taky chutnal!
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
27.1.2013 20:20
1798
Vandičko, Espresso Platinum dobrý.
Udělal jsem si z toho přefiltrovanýho turka. Tzn. chvíli jsem ho nechal a pak přefiltroval přes papírovou utěrku.
ullicnik
25.1.2013 11:38
1797
Anka [1793]
: Neúprosná logika, respekt!
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
25.1.2013 10:23
1796
Docela by mě zajímalo, jakou tam vlastně dělají kávu. :D Tu jsem si tam nikdy nedala. :)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
25.1.2013 10:22
1795
Susan [1794]
: Rezervace už je :)
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
25.1.2013 10:18
1794
Choco café je supr, ale taky by byla dobrá rezervace. A v zimě tam bývá někdy hrozně vlhko. :/
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
25.1.2013 09:55
1793
Tak už jsem to vymyslela. Kafírnu má Vanda doma přímo v baráku, to pro ni není vzácnost. Ale našla jsem
čokoládovnu
a je to kousíček.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt