Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Káva [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují mrcos, Wronski.
Archiv
Kávové linky:
Káva - velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee - stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty - italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu - jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz

Čajovna - spřátelený klub o čaji

Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill – Boskovice; Kovárna pro radost – Kytín; Al Cafetero – Praha; Pražírna – Praha; Café Society – Nymburk
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 28.1.2013 09:53  1808
Já tam zajdu jednou za delší čas, když jsem zrovna někde poblíž Staromáku a skoro vždy je tam jiná obsluha. Jednou jsem tam byla dvakrát za sebou, první kapučíno bylo supr, druhý strašný děs s koupelovou pěnou. Když natrefíš na nějaký nový studentíky, je to většinou nic moc. :/
Teď jsem taky byla párkrát v Coffee Lovers (hned vedle Ebela v Řetězový). Kafe ujdový, cena nižší než u E., přední část je kuřácká a zadní nekuřácká a mají tam dost levný dorty a koláče na to, že je to skoro Staromák (ale nikdy jsem je neměla, tak nevím, jaká je kvalita).
ullicnik ullicnik 28.1.2013 09:34  1807
Ted mi táta psal, že je v loji, že mu už nikde kafe nechutná. Dal jsem mu k vánocåm totiz Hario mlejnek a 250g čerstvě praženýho kafe. Dělá si kafe v moka konvičce :) Tak sem mu odpověděl, že to je normální, at se tim netrápí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.1.2013 09:28  1806
Susan [1803]: Já jsem téměř přesvědčená, že hlavní roli v tom hrála obsluha. Ale z rovna v Ebelu by fakt měli být profíci. Také mě zrazila jejich minimální nabídka káv. Měli Brazílii, Kolumbii, nějakou svoji africkou směsku a pak Blue Mountain. Pamatuju, když jsme byli kdysi ve Vzpomínkách na Afriku, že byl výběr mnohem větší.

Jo a byla to Řetězová.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.1.2013 22:55  1805
Anka [1800]: je to taky rozšíření obzoru, nemyslíš? ;) A ano, o kafe se u nás starají dokonale - nevím, jak to Vašek dělá, ale tohle dělá sakra dobře.
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 27.1.2013 22:23  1804
Anka [1802]: A to jste byly u Staroměstský a nebo v Řětězový?
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 27.1.2013 22:20  1803
AnkaOni to u ebela některé obsluhy neumí dělat, takže to nemusí být kávou. Spíš to bude rukama. Já jsem jí tam měla jen jednou a byla moc dobrá, ale už je to dost dávno.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.1.2013 21:28  1802
Jehudit [1801]: Téměř bez pěny, vodnaté, kyselé a zåstalo v tom dost lógru. Ve srovnání s Blue Mountain z boskovické kafírny to bylo katastrofální. V těch Boskovicích jsem to tenkrát vyhlásila nejlepší kávou, jakou jsem pila a doteď to asi nic nepřekonalo.
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 27.1.2013 21:25  1801
Anka [1800]: fakt? Mrcosovi tam chutnalo...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.1.2013 21:24  1800
Vanda [1799]: Ano, například jsme si v Ebelu rozšířili obzor o poznání, že Jamaica Blue Mountain måže být i pěkně hnusné kafe.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.1.2013 21:12  1799
Anka [1793]: Choco-cafe U Červené židle na mě udělalo ohromný dojem. Příjemně, útulno a hlavně teda ta úžasná čokoláda. Tímto děkuji Ance, že mi neustále rozšiřuje chuťové obzory - nejen v čokoládárně.

Wronski [1798]: já dnes měla jedno presovaný Mexico, Dominikánu jednou jako preso a podruhý jako přelitýho turka - a taky chutnal!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.1.2013 20:20  1798
Vandičko, Espresso Platinum dobrý.
Udělal jsem si z toho přefiltrovanýho turka. Tzn. chvíli jsem ho nechal a pak přefiltroval přes papírovou utěrku.
ullicnik ullicnik 25.1.2013 11:38  1797
Anka [1793]: Neúprosná logika, respekt!
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 25.1.2013 10:23  1796
Docela by mě zajímalo, jakou tam vlastně dělají kávu. :D Tu jsem si tam nikdy nedala. :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.1.2013 10:22  1795
Susan [1794]: Rezervace už je :)
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 25.1.2013 10:18  1794
Choco café je supr, ale taky by byla dobrá rezervace. A v zimě tam bývá někdy hrozně vlhko. :/

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt