Mrcosnesáhnu, ale ne protože posa, ale protože jsem se už mockrát spálil a vyhodil peníze do luftu. Zvykl jsem si na kafe od DS, líbí se mi jejich zpåsob nákupu kávy a myslim, že maj kafe nejlepší široko daleko. Pro někoho je možná moc "kyselý" ale to je jako si stěžovat, že pomeranče jsou žlutý. Pravda je, že dobrý kafe je potřeba se naučit pít, jako víno nebo destiláty, na druhou stranu, nevýhodou je, že pak člověk už nic jinýho nechce. Viz måj táta, kterej si pochutnával na namletym tschibu a ted brečí když mu dochází DS a nemá cestu kolem Dechtár, jednou si koupil něco jiného (právě myslím čerstvá káva) a volal mi, co dělá špatně, že má kafe hořký a chutná jak pražený žaludy... a manželka jakbysmet, milovala rozpustnou kávu a ráda zašla sem tam do nějaké kavárny... :-)
Já ale piju kafe jinak než ty, jak už jsem tu psal, tak mám raději delší kafe, filtrovaný. Nepiju ho pro kofein, ten tam våbec nepotřebuju ani jako start do nového dne, to je pro mě snídaně. Kafe si dělám jedno denně, hodku dve po obědě a jen když mám čas si to vychutnat a užít, včetně selého procesu od mletí po umytí oblíbenýho hrnku. Když na to čas nemám, tak si kafe klidně neudělám. Takže tě chápu, máš kafe ve svém dni postavený do úplně jiné pozice než já. |