Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.11.2012 14:09  22488
mrmarkanapky s liškama a tymiánem nebo s tresčíma játrama a šalotkou, moje domácí tlačenka mívá taky velký úspěch, tatarák z lososa, roastbeef nebo vitello tonnato,každého potěší mini řízečky, moc rád mám "kiš loren" , populární jsou závitky s mandlí, sušenou švestkou a slaninou v listovém těstě, masové kuličky...
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 21.11.2012 13:56  22487
Nemáte někdo nějakou osvědčenou NEklasiku na oslavu? Budeme kolaudovat a chtěl bych připravit něco zajímavějšího, než jsou obyčejné jednohubky, minipizzy a spol.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.11.2012 13:37  22486
Aha, to myslíte megamixér:-) Já mám ten klasiku ruční s metličkama a pak tyčovej (to jsou ponorný? Jsem to nestudovala nikdy). Takže nikam nepřelívám.
shelle Shelle - Good Service 21.11.2012 12:56  22485
kvitko, jak rika Anka.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2012 12:52  22484
Do mixéru a z mixéru, ne? A pak umýt tu mixérovou nádobu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.11.2012 12:43  22483
Kvůli normálnímu mixéru se musí přelívat?
shelle Shelle - Good Service 21.11.2012 12:12  22482
Jako nemajitelka ponorneho musim rict, ze kvuli tomu tyhle polivky nedelam, ze me to lehce pudi.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.11.2012 11:04  22481
Když ponorný je fajn v tom, že se nemusím drbat s přelíváním tam a zpět. Pro mě je ponorný uživatelsky příjemnější.
lucky 21.11.2012 10:59  22480
Nemám ani normální mixér :D
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.11.2012 10:35  22479
LuckyNa rozmixování stačí běžnej mixer, není třeba ponornej.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 21.11.2012 00:00  22478
Myslel jsem polívku.
lucky 20.11.2012 23:58  22477
mrcos: Myslíš polívku nebo omáčku? Právě že se do polívky nepouštím, ale doufám že ponorný mixér najdu pod stromečkem :D
aiwai Aiwai alea acta es 20.11.2012 23:20  22476
nahodou jde to:-) nedavno sem ji prevarila v papinaku s malym mnozstvim voda a vybuchla sama tak ze uz nebylo potreba pasirovat:-D i papinak to prezil
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.11.2012 23:07  22475
Pokud chceš krémovou, tak bez nějakýho mixéru/pasírovadla to nedělej, je to dost opruz. Vyzkoušeno.
lucky 20.11.2012 23:03  22474
Tak jo, děkuju za odpovědi :) Chci si uvařit omáčku na těstoviny podle kluků v akci, tak jsem dost zvědavá, jsem kuchařka začátečnice. Hodně bych chtěla ochutnat polévku, našla jsem plno receptů, ale nemám ten ponorný mixér.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt