Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.10.2007 11:52  10104
vinylA je to taky labužník jako ty? Třeba by mu stačilo něco nudného a běžného a měl by to za něco extra:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.10.2007 11:51  10103
vinyl: neofrňuj se nad smažákem!.-))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.10.2007 11:51  10102
vinyl [10101]: A je to takovy vegetarian, ktery neji maso vubec, nebo takovy ten, co si obcas da rybu nebo drubez? :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.10.2007 11:49  10101
Tekeasi že to tak je :-)
keosan 17.10.2007 11:46  10100
Co je bezne v jedle, zalezi od stravnika.... ;-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 17.10.2007 11:45  10099
Proč mám takový pocit, že vinyl chce tip na něco extra a ne to, co je běžné a nudné?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.10.2007 11:44  10098
A privarok nebude?
keosan 17.10.2007 11:43  10097
Alebo ine variacie - vyprazana brokolica v cesticku, zemiaky, tatarka. Ci karfiol zapeceny na plechu na sposob kolaca.
Pripadne vyborne je aj zeleninove rizoto /zelenina pripravena na pare/ so struhanym syrom. Alebo z vajicok vyborne omelety.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.10.2007 11:42  10096
keosanTy mi prosím tě radši neraď.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.10.2007 11:41  10095
Tigo: Vtipné! včera ve zporávách říkali, že nějaký poslanecký pako chce smažák ochránit ochranou známkou původu.

Mountbatten: karbanátky si dám v tejdnu u televize, ne na návštěvě.
keosan 17.10.2007 11:40  10094
vinylDa sa pomerne chutne i bez masa.

Napr. take sojove maso/kocky, dobre ochutene, oprazene + varianty pripravy na sposob ciny, pripadne na sposob smazeneho rezna s volskym okom, priloha napr. pecene zemiaky. K tomu kysla kapusta, alebo nejaky salatik. Da sa to pripravit, len to treba dobre ochucovat.

Vyborne s hubami su napr. aj francuzske zapecene zemiaky s hubami, pripadne i so zapecenou kyslou kapustou. Alebo kolozvarska kapusta s ryzou /a miesto masa huby, ci dobre ochutene sojove maso/.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 17.10.2007 11:39  10093
Zeleninove karbanatky (a s nivou treba)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.10.2007 11:36  10092
Smazeny syr, klasika :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.10.2007 11:29  10091
Přemýšlel jsem, že pozvu kámoše vegetariana, co byl dlouho mimo republiku, na večeři. Vegetariánské mě napadaly jen předkrmy (rizoto s houbama, cuktey, lilky na různé způsoby, těstoviny...) ale prostě jsem nevymyslel hlavní chod. Bez masa mi to vždycky přijde takové ubohé.
snowie 17.10.2007 11:17  10090
Vegetarián jsem pět let, takže si dobře pamatuju chuť masových karbanátků :-) Omlouvám se za špatně použité slovo, ano, není to stejné. Je to jiné :-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt