Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.10.2007 22:21  10168
makovecNormální rafinovaný olivový olej (barvy žluté, nikoliv zelené) je pro smažení velmi vhodný. Jeden z nejvhodnějších co se týče teplot, zápory jsou pouze cena a pro někoho nezvyklá chuť.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 19:10  10167
nevim, zena koupila neco za 96
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.10.2007 18:58  10166
Litrová flaška obyč oliváče stojí kolem 60, ne?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 18:56  10165
proste takovou tu plastovou flasku za 90 korun s olivovym olejem, litrovou
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.10.2007 18:35  10164
makovecNikde nic o tom nepíšou? A myslíš oliváč tepelně upravený na smažení apod.?
shelle Shelle - Good Service 18.10.2007 16:50  10163
Tak u obyc nedochazi pri smazeni ke ztrate chuti, protoze ji stejne moc nema, zdrave latky si zachova, tak asi proc ne.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:44  10162
nenene, ectra panenskej ne.. ale takovej ten ne tak dobrej
shelle Shelle - Good Service 18.10.2007 16:34  10161
Extra Virgin bych fakt do fritaku nedavala. Pokud teda pod pojmem olivovy olej myslis Extra Virgin.

Normalni olivovy olej jo.
nenufer 18.10.2007 16:25  10160
na fritovanie je ho skoda ale dymyt vraj zacina az pri 230°C kym sa frituje pri 180-190°C takze vhodny je :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:23  10159
jezos.. olivovej samozrejme.. soja mi do kuchyne nesmi .o)))))
nenufer 18.10.2007 16:22  10158
makovecrozhodni sa prosim, olivovy alebo sojovy? :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:15  10157
de o to ze mi veci smazeny na sojovym oleji zachutnaly, ale nechci investovat tolik stovek do naplne fritaku jen proto abych to po par pouzitich musel menit
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:14  10156
a naky zkusenosti se sojovym ve fritaku ? absolutne netusim jestli se teda pripaluje, neprepaluje, jestli se musi menit castejc...
nenufer 18.10.2007 15:34  10155
Do fritaku sa da snad dat kazdy olej, podstatna je len teplota pri ktorej sa zacne prepalovat
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 14:44  10154
lidicky, prosim.. jak je to s tim olivovym olejem.. da se davat do fritaku ?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt