Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.10.2007 09:26  10171
RoyalHruška se většinou pošíruje ve víně červeném. Podává se teplá zalitá omačkou z toho červeného vína.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.10.2007 08:55  10170
Rád bych poexperimentoval s pošírováním hrušky. A chtěl bych k tomu znát vaše názory, zda je lepší pošírovaná hruška vychlazená nebo teplá.
Taková teplá pošírovaná hruška (v BÍLÉM víně) s limetkovou zmrzlinou by možná měla potenciál saturovat mou mlsotu.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 22:35  10169
super ! no me prave ta nezvykla chut prijde dost prijemna
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.10.2007 22:21  10168
makovecNormální rafinovaný olivový olej (barvy žluté, nikoliv zelené) je pro smažení velmi vhodný. Jeden z nejvhodnějších co se týče teplot, zápory jsou pouze cena a pro někoho nezvyklá chuť.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 19:10  10167
nevim, zena koupila neco za 96
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.10.2007 18:58  10166
Litrová flaška obyč oliváče stojí kolem 60, ne?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 18:56  10165
proste takovou tu plastovou flasku za 90 korun s olivovym olejem, litrovou
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.10.2007 18:35  10164
makovecNikde nic o tom nepíšou? A myslíš oliváč tepelně upravený na smažení apod.?
shelle Shelle - Good Service 18.10.2007 16:50  10163
Tak u obyc nedochazi pri smazeni ke ztrate chuti, protoze ji stejne moc nema, zdrave latky si zachova, tak asi proc ne.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:44  10162
nenene, ectra panenskej ne.. ale takovej ten ne tak dobrej
shelle Shelle - Good Service 18.10.2007 16:34  10161
Extra Virgin bych fakt do fritaku nedavala. Pokud teda pod pojmem olivovy olej myslis Extra Virgin.

Normalni olivovy olej jo.
nenufer 18.10.2007 16:25  10160
na fritovanie je ho skoda ale dymyt vraj zacina az pri 230°C kym sa frituje pri 180-190°C takze vhodny je :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:23  10159
jezos.. olivovej samozrejme.. soja mi do kuchyne nesmi .o)))))
nenufer 18.10.2007 16:22  10158
makovecrozhodni sa prosim, olivovy alebo sojovy? :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.10.2007 16:15  10157
de o to ze mi veci smazeny na sojovym oleji zachutnaly, ale nechci investovat tolik stovek do naplne fritaku jen proto abych to po par pouzitich musel menit

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt