Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
pankaplan panKaplan 30.10.2007 16:16  10266
phannyTo je sice hezký, ale to nic nemění na tom, že cokoliv má společného s alkoholem té dotyčné nesmí do baráku.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 30.10.2007 09:15  10265
kvitko [10262]:
hm nenakupovala... protože jsem ho ve čtvrtek koupila v Tescu na Andělu.o)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 30.10.2007 09:07  10264
Tak jsem včera udělal dršťky dle receptu co jsem sem dával - 9399. A musím říct, že vynikající. Velmi jemné a měkké dršťky společně s parmazánem a čerstvou petrželí tvořily pozoruhodnou kombinaci. Ovšem asi jen pro toho, kdo nemá k dršťkám odpor, žena ani neochutnala.
snowie 30.10.2007 08:18  10263
Nejlepší ohřáté lasagne jsou na pánvi! Tomu se žádný ohřev v mikrovlnce nemůže vyrovnat. Zkuste to :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 30.10.2007 08:13  10262
muflonekA nakupovalas v Penny?.-)) Klasickej sedlčanskej měli/asi ještě maj za 15,90!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 30.10.2007 06:48  10261
panKaplanNemusí se předvářet, už to vím. Jen se musí péct tak třičtvrtě hodiny až celou, podle teploty.
Dobré jsou ještě za tři dny - ohřáté v mikrovlnce.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 29.10.2007 19:22  10260
rychlonoh [10258]:
NO jak bych to řekla... o víkendu máme akci... a to je můj příspěvek...
alchymista 29.10.2007 19:20  10259
to je tak na týden :)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 29.10.2007 19:16  10258
21 hermelinu? na jak dloho to vidis nez to seze.. tedy snis :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 29.10.2007 18:07  10257
tak poprvé naloženo.o)))) 21 hermelínů... ale musím ještě pro trošku slunečnicového oleje - nějak my nevystačil jedna lahev 3l druhá asi 1,5 litru.o)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.10.2007 15:44  10256
Víno a vařenígrr, už na základní škole se děti učí, že etanol vře při baj voko 78°C. Pokud podleju omáčku červeným vínem a převařím, tak tam z toho alkoholu jaksi nic nezbude! Zato chuť toho červeného zůstane.
pankaplan panKaplan 29.10.2007 15:35  10255
Tak hlásím, že operace lasagne se obešla bez větších komplikací a nehorázně jsme se předlábli. Panzani se ukázaly jako skvělá volba. Předvářeli jsme je a udělali jsme dobře. Jen se mi to zdálo trošku mastnější, v receptu se uvádělo červené víno, místo toho jsme použili na podlití obyčejnou vodu (dotyčná se musí velkým obloukem vyhýbat jakémukoliv náznaku alkoholu). Lasagne byly dobré ještě večer, ohřáté v mikrovlnce.
Takže díky.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.10.2007 11:36  10254
Ohlašuji opět akci na hermelíny! V Penny v pátek zakoupen sedlčanský Vltavín za krásných 17,90! Už se jich několiv koupe v nálevu:-)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 29.10.2007 09:15  10253
tada je o pohance 9655 - kurna kdybych ja prvni hledal a pak psal.... sorry
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 29.10.2007 09:14  10252
delal jsem si o vikendu jako prilohu ke kureti pohanku, bylo to takove podivne. Mate s tim nekdo vetsi zkusenost. V jakych variantach se da koupit pohanka? Babicka mela jenom zlomkovou, vcera jsem byl v tesku a jinou jsem nenasel. Predpokladam ze nekde ve drave vyzive toho bude vic :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt