Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 2.11.2007 13:48  10384
A co to upéct?
2rms 2.11.2007 13:45  10383
Snad možná jo, ale já teda taky nevím jak :)
trilli 2.11.2007 13:43  10382
to snad ani jinak s hovězím nejde - ne?
buď papiňák a nebo hodiny vařit...
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 2.11.2007 12:23  10381
Budu vařit koprovku a chci k ní udělat hovězí masou, ale nemám papiňák. Jak mám to maso udělat, aby bylo měkký a nemuset ho hodiny vařit?
trilli 2.11.2007 11:51  10380
ahoj - zkoušeli jste někdo někdy použít při vaření tenhle výrobek co nahrazuje vejce?
manželovi zjistili vysokej cholesterol a on je milovník vajec - a teď už může pouze 3 vejce týdně a tak ty mu šetřím na omeletu :-)
a do vaření jsem uvažovala, že bych použila tuhle náhradu
banka 2.11.2007 09:56  10379
bažantZnáte někdo dobrý recept na bažanta?
Dík.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.11.2007 09:34  10378
rychlonohMožná to bude tím, že je okoun fakt prcek. Ale na tohodle fašáka stejně nemá :-))
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 2.11.2007 09:19  10377
no trzne urcite...... ale chutove proste IMHO stika na okouna nema :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.11.2007 08:42  10376
rychlonohCandát a štika je přeci jen někde jinde.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.11.2007 19:28  10375
muflonekHmmm!
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 1.11.2007 19:20  10374
http://www.zkouknito.cz/ukaz-obrazek-nebo-fotku?m=a37e1b3fea
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 1.11.2007 19:14  10373
vinyl: Okoun je jedna z nejchutnejsich ceskych ryb.... okoun, lin, candat.......
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 1.11.2007 15:35  10372
trillirozehhřáté a zase ztuhlé
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 1.11.2007 15:33  10371
kvitko [10363]:
Já tam mám dvě podkovy - a chci je udělat - takto
trilli 1.11.2007 14:24  10370
co je to "přepuštěné máslo" ? jako rozehřáté? díky

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt