Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 14.12.2007 14:02  10647
Tk to si predstavim,ze spaget bylopro deset lidi....nebo fakt olejova olevka se spagetama:-)
Jinak davat olej z hermiku na testoviny je doporucovano 9 z 10 hermosexualu:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.12.2007 13:44  10646
Hermelínová polévka se špagetama :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 14.12.2007 13:37  10645
tuvokKolik ho bylo?.-)
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 14.12.2007 12:50  10644
Dnes nám bylo líto vylejt zbytek oleje od nakládaného hermelínu, tak skončil v omáčce na špagety :)
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 14.12.2007 10:28  10643
My jedině na ohni, takže teď v zimě ne.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 14.12.2007 08:46  10642
Kuře peču tak dlouho, dokud nejde dobře od kosti a není měkké. Chce to zkoušet jestli už jo nebo ne...
maude 13.12.2007 15:35  10640
No, já začínala nedávno a osvědčilo se mi "čím déle, tím lépe". 1,5kg peču cca hoďku a půl, celou dobu přiklopené, v půlce otočím a na posledních 10-15min odklopím kvůli kůrce. Ale každá trouba peče trochu jinak, tak si to ještě dovychytej. Hlavně tu dobu na kůrčičku a tak.
sadnessineye 13.12.2007 14:39  10639
DotazJak asi dlouho by se mělo péct kuře (1,5kg (v celku))? Pekl jsem ho asi na 190 stupňů 45 min, ale maso je tuhé (jsem kuchař (pasivní) začátečník), předem díky za popisy.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.12.2007 20:41  10638
makovec [10637]: to je jina Opera...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 11.12.2007 19:55  10637
funguje.. zbav se uz konecne ty tvy opery .o)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.12.2007 19:04  10636
Funguje vam Labuznik?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.12.2007 17:45  10635
To se nechá oprášit :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.12.2007 21:50  10634
No, jak tak koukám do koše, kam včera to těsto zamířilo, je nějaký větší:-)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 10.12.2007 21:39  10633
kvitkoDělám jedno hodně mastné těsto na briošky, a to kyne v lednici 24 hodin :-).
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.12.2007 20:51  10631
Horký nebylo nic, na to si dávám bacha. Spíš studenější. Jsem to prostě přešvihla no. V chladu i víc jak pět hodin? Fíha.-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt