Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 28.12.2007 13:30  10752
Scalex [10750]: jo bylo to kupováno mražené - podkovy lososa
scalex Scalex 28.12.2007 13:26  10751
vinyl [10749]: a tak mrazit se samozřejmě může (kór pokud už byla mražená při koupi), ale jen po určitou dobu. Samozřejmě, že kvalita jde mražením dolu, ale ne natolik, aby to bylo vysloveně neúnosné. Troufám si tvrdit, že při slepých testech hotového pokrmu by jen velmi málo lidí bezpečně poznalo, která ryba byla čerstvá a která mražená.
scalex Scalex 28.12.2007 13:23  10750
Po půl roce už bych se asi ryb z mrazáku trochu obával...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.12.2007 13:23  10749
Jakoby to tu nepadalo furt. Rybu nemrazit!
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 28.12.2007 13:01  10748
hm on by měl být losos asi růžovej co? byl půl roku v mrazáku a růžový je jen ve středu - jinak je takový žlutý - to je asi chyba co?

vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.12.2007 12:54  10747
MuflonekNestahovat, nebo se ti na pánvi rozpadne, každý si ji může sundat na talíři
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.12.2007 12:43  10746
Nenufer [10742]: a kdepak jsi?
nenufer 28.12.2007 12:35  10745
Foxka - nula sa predsa diskusie o haluskach tentokrat nezucastnila

Mufli - zavisi do toho ci ty jes kozu, ja napr nie takze vsetko stahujem ale maminka ju miluje
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 28.12.2007 12:34  10744
dotaz: mám podkovy lososa - mám je před úpravou zbavit kůže? - bude to losos s bazalkovou omáčkou...
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 28.12.2007 11:56  10743
é, já s kdoví proč myslela, že nás zve nula :-).
nenufer 28.12.2007 11:54  10742
Foxkaja uz davno nie som v Blave :-) mate to ovela blizsie k nam kusok od Prahy :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 28.12.2007 11:42  10741
Právě jsem doma oznámila, že jedem do Blavy na halušky - a už by sedali do auta :-)).
nenufer 28.12.2007 11:01  10740
ked dorazite ku nam tak kludne :-))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.12.2007 10:50  10739
Nenufer [10734]: hlasim se k oloupani brambor (ted na vanoce jsem delala salat ze 4kg), dostanu halusky? :-)
nenufer 28.12.2007 10:10  10738
suhlas ale na to existuje jediny trik, vzdy na zacitaku tam hodit do horucej vody jednu lyzicku cesta a pozorvat co sa s nim stane. Vecsinou sa mi rozpadne a pridavam muku :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt