Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.1.2008 12:58  10808
mrcosTaky o ní uvažujem. Ale tohle téma bych skoro viděl spíš do klubu domácnost.
maude 3.1.2008 12:57  10807
zelňačkaTEDA! všem díky za recepty, popisy, rady, doporučení - sem netušila, jaký tu rozpoutám zelňačkový orgie :o) Každopádně doufám, že teď už se jí fakt naučím takovou, jakou jí mám ráda! Dám vědět, jak to dopadlo.
Jo a když jsme u toho zelí - co segedin? :o) s tím jsem na tom podobně - chutná mi, neumím a z rodiny nikdo nevaří, takže ověřený recept nevlastním...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 3.1.2008 12:55  10806
Když už je o tom řeč, sestra dostala k Vánocům pekárnu, chtěl sem se zeptat na nějaký tipy, triky, vychytávky.
(nebijte mě, nemyslím to až tak vážně :))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.1.2008 12:37  10805
kvitkoNo... na to mliko jsem tam trochu zapomněla:) Ale tada dáváme smetanu+mléko.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 3.1.2008 12:16  10804
Ja delam zelnacku z kimcchi;-) Na (pod)zimni chripky vyborna! A maso do toho bud zdby,nebo kureci spalicky;-)
gvi 3.1.2008 12:11  10803
třeba má keo dovolenou...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.1.2008 11:53  10802
Zelňačku o víkendu možná vyzkouším.

Anka: my děláváme bílou zelnou mlíčnou, vejce do ní přijdou až nakonec uvařený, takhle to neznám.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.1.2008 10:17  10801
Možná zjistil, že na něj není nikdo zvědavej.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.1.2008 10:04  10800
Ban nemá. Jen už asi přestal péct.
scalex Scalex 3.1.2008 09:46  10799
Nemá. Nic takového on nemá.
v_i_l 3.1.2008 09:25  10798
proč tady má keosan ban, vy rasisti...???
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 3.1.2008 08:00  10797
Nulapředloni na vánoce jsem byli právě na SK, obcházeli se příbuzní, a mám dojem že co rodina, to vlastní recept na zelňačku :). Hovězí byla má (už) loňská vánoční inovace. Nebylo to špatné. Vařit ji bez papiňáku jsem zatím nějak nezkoušela. vyzkouším
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.1.2008 07:01  10796
Supr výraz:nějak se mi neudělalo dobře
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2008 23:26  10795
Smetana je tam tak nějak stabilně vždy. Kupujeme jich pokaždé rovnou několik(hodně). Byly doby, kdy jsem je chodila potajnu pít, ale když jsem jednou vypila rovnou dvě krabičky, nějak se mi neudělalo dobře a od té doby mi fakt stačí jen lok před vylitím do té polifky.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 2.1.2008 23:20  10794
AnkaTo vám teda závidím. My obvykle nemíváme v ledničce ani šlehačku, ani kysanou smetanu. Buď to koupím za nějakým účelem, kdy plánuju použití v nejlbližších dnech, a musím na to dát cedulku NEŽRAT, nebo to koupím "jen tak" a když si za pár dní vzpomenu, že bych to mohla do něčeo použít, je to fuč...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt