Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.1.2008 13:32  10850
To co popisuješ, nejsou to jarní závitky, které mají jaké předkrm u všech "Číňanů"?
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 6.1.2008 13:31  10849
mrcosNa ty ce chystám příští týden, musím jen někde koupit ten papír.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 6.1.2008 13:23  10848
gvi [10847]: Myslim že v každym většim marketu ho mít nejspíš budou, bude někde skrytej mezi rejžovejma těstovinama. Případně místa jako nějaká zdravá/alternativní výživa. Vzhledem k tomu, že se dá sehnat i u nás v Prdelákově v Bille, tak sehnat ho by neměl bejt takovej problém :)
gvi 6.1.2008 13:19  10847
mrcos [10846]: a rýžový papír se najde kde?
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 6.1.2008 13:14  10846
Dneska byly jako předkrm závitky z rýžového papíru. Uplně jednoduchý, papír se namočí v horký vodě, zabalí se do něj libovolná směs (zelenina, houby, maso, ...) a zasmaží se to. Dá se to ještě polít omáčkou - opět spousta možností. Neni to pracný a je to dobrý :)
shelle Shelle - Good Service 5.1.2008 23:21  10845
Renda [10842]: My prijdem, my prijdem ...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 5.1.2008 23:09  10844
na boršč je mistr moje sestra, já ho nevařím, jen jím :)
ale na recept se můžu někdy zeptat
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 5.1.2008 23:08  10843
a nemáte někdo nějakej dobrej recept na boršč? To, čemu my říkáme boršč a co doma děláme, to je takový mix mezi skutečným borščem a zelňačkou (a nejspíš ještě něčím dalším). A i když já osobně to dost můžu, přeci jenom bych někdy chtěla zkusit i ten klasickej boršč :)
renda Renda 5.1.2008 22:06  10842
Saaafra, borsc sem dlouho nedelala. Koupim velkej hrnec a napravim to...Jen nevim, kdo to sezere:)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 5.1.2008 22:05  10841
trilliz čerstvého zelí si udělej boršč
nenufer 5.1.2008 20:39  10840
trilli: sprav si nejaku inu zelnu polievku a nie zlenacku, nebude to ono. Okyselit sa to sice da aj octom ale chut je niekde uplne inde
trilli 5.1.2008 20:22  10839
dá se ta zalňačka udělat i z hlávkového zelí?
mám doma jednu hlávku a nevím co s ní
a nemám ani zakysanou smetanou - jen tu sladkou
tak mi není jasné jak udělám, aby to bylo kyselé? :-)
marienka Marienka 5.1.2008 19:30  10838
Jen prijdte:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.1.2008 14:04  10837
Překupníci s kořením:-))
alchymista 5.1.2008 00:09  10836
Zkusím taky zítra, ten Anky recept na zelňačku, doufám, že v tom ten protlak neudělá moc velkej chuťovej chaos :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt