Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.1.2008 21:19  10904
Já jsem jen jedna, to je v poho. Možná vydám za jednu a půl, ale víc fakt ne!
renda Renda 10.1.2008 21:04  10903
Copak kdy, ale kde je zasadni otazka... K nam se vejdou max 3 lidi navic...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.1.2008 20:59  10902
Renda: Ten mejdan bude kdy?
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 10.1.2008 20:47  10901
Renda [10900]:
zveš na ochutnávku? .o)
renda Renda 10.1.2008 20:44  10900
Copak smazak, ale ja zas budu doma aspon tyden trpet jak zvire, nez se ty nalozeny hermelini rozlezej...
maude 10.1.2008 19:17  10899
Tý jo, muflonku, teď bych normálně vraždila pro smažák s tatarkou. Já ho neměla snad tři roky... jsem sem neměla lízt...
nula nula všetko je tak, ako má byť 10.1.2008 17:34  10898
MrMarTak to hodně brzy. To je fakt na pováženou. To zavání stravou á la tvx.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 10.1.2008 16:37  10897
tatarku poslední dobou občas ke smažáku, jinak jogurt nebo kysanou smetanu.o)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 10.1.2008 16:34  10896
Čím jsem starší, tím mám nějak slabší žaludek(nebo jsem víc zmlsanej). A ani alkoholu už nesnesu tolik co dřív (Vzhledem k tomu, že mi je jen 25, je to na pováženou, ve třiceti asi umřu hlady :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.1.2008 16:12  10895
Jo, tak když je vám po tom špatně tak to chápu, to je argument. Naštěstí se mě to netýká (zatím;))
nula nula všetko je tak, ako má byť 10.1.2008 15:48  10894
MrMarJsem na tom stejně jako Foxka a ty, ale s ručně dělanou je to trochu lepší. Kdoví co tam u t=ech koupenej přidívají.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 10.1.2008 15:45  10893
Jogurt je stejně lepší a po majonéze se mi taky dělává blbě. Nevím jak bych snesl ručně dělanou, na tu jsem zase moc línej...
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 10.1.2008 15:34  10892
AnkaKdyž mně je po majonéze a tatarce špatně.. Takže do salátu prostě dávám bílý jogurt. Do vařených jídel jak kdy - mám-li smetanu, dám smetanu, ovšem tu nemáme vždycky doma (na rozdíl od jogurtu, toho většinou od soboty/neděle, kdy jezdíme na nákup, vydrží minimálně do té středy-čtvrtka aspoň 1 kelímek z 10 kupovaných).
nula nula všetko je tak, ako má byť 10.1.2008 15:31  10891
Tak u nás klasika rajo a potom mám rada zvolenský jogurt.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 10.1.2008 14:30  10890
Choceňák forever :) už skoro jinej nepoužívám - ani k jídlu, ani do jídla. Max občas Hollandii.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt