Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 17.1.2008 07:32  10992
ShelleNesu trumfové eso: Na oběd mě čekají matjesové filety se zelím. Jestli si takovou lahůdku ani neumíš představit, tak si to někdy vyrob.
shelle Shelle - Good Service 16.1.2008 18:54  10991
Renda [10989]: Dnes budu mit taramu a halloumi, neni nic, cim bys to ty nebo kdokoliv jiny mohl prebit.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 16.1.2008 18:24  10990
unbook !
renda Renda 16.1.2008 18:22  10989
ShelleOK, kdyz valku, tak poradnou... Prave sem otevrela nalozeny hermeliny a sou LUXUSNI, hec:)
shelle Shelle - Good Service 16.1.2008 17:58  10988
Renda [10987]: Proc si myslis, ze jsem to sem dala?

Nebudu tu trpet sama!
renda Renda 16.1.2008 17:21  10987
ShelleNedik. Dostala sem hlad a zacala me honit mlsna:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.1.2008 17:11  10986
Ty stránky jsou už "konečně funkční" docela dlouho:) Kdysi jsem tu snad i dávala odkaz, ale to nevím, jestli už stránky měly tuhle podobu.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 16.1.2008 17:09  10985
jo a vetsinu rozdavaj zdarma :)
shelle Shelle - Good Service 16.1.2008 17:06  10984
Jak jsem tu nekolikrat opevovala ten recky kramek, tak maji konecne pekne a funkcni stranky, vysilam si tam zrovna posla.

http://www.recky-obchod.cz
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.1.2008 13:05  10983

Výstižný článek o smažáku

Milovníci nechť dočtou až do konce, je tam i pár tipů.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 16.1.2008 12:54  10982
nejlepší jsou smažený syrečky :))) ale osobně praktikuju jen na chalupě po vynesení plynového vařiče na zahradu. Z kuchyně se ten smrad nevyvětrá ani po měsíci :D
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 16.1.2008 12:16  10981
makovecČlověče, já ti mám dojem, že má žena kuchařka naopak preferuje na smažení vysokotučnej.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 16.1.2008 11:44  10980
no urcite nejakej nizkorucnej a dvojmo obalit. to je skoro zaruka toho ze nevytece. to s mrazakem sem nikdy neprovozoval
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.1.2008 11:19  10979
MaudeCelou roštěnou namarinovat v olivovém oleji, horčici a rozmarýnu aspoň 24 hod. Pak rychle osmažit na pánvi a dopéct v troubě tak 45 min. Děláme k tomu fomozní remuládu v níž jsou majonéza, jogurt, strouhané nakladačky, česnek. Doufám, že jsem na nic nezapoměl, kniha s receptem je doma.
scalex Scalex 16.1.2008 11:16  10978
MinaP [10970]: před smažením strčím sýr na nějakou dobu do mrazáku. Pak dvojí obalení a je to. No a chce to i experimentovat s různými druhy sýra a zapisovat si, který tekl a který netekl. Protože i dva různé eidamy se ti budou různě chovat. Já už mám prostě vyzkoušeno, který konkrétní sýr z Jednoty nevyteče a na smažení kupuju jen ten. 8^)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt