Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 19.1.2008 21:32  11050
teda ona je jeste jedna moznost, ze se upeceny kure natrha na kousky, zamicha se do nadivky a pak se upece
gvi 19.1.2008 21:31  11049
u nás také pečou nádivku na pekáčku zvlášť a dá se jíst i samostatně;)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 19.1.2008 21:28  11048
no jedna moznost je nahnacat ji do kurete a upyct s nim a druha moznost (kterou uz delavala moje mama) ze se upece na pekacku bokem a pak se ji jako priloha
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.1.2008 20:55  11047
Blbý dotaz k nádivce - to se nějak peče spolu s tím masem? Kde - uvnitř?Fakt jsem to nikdy nejedla. :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 19.1.2008 19:10  11046
do nadivky pridavame krom nize popsanyho jeste hrasek
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.1.2008 18:56  11045
Je fakt, že udělat pekáč nádivky není blbý nápad. U nás by se po něm zaprášilo.
coated Coated Nezapomeň, že tvůj sen - se zdá jen tobě 19.1.2008 18:52  11044
jelenaNádivka ke kuřeti
5 housek (namočit do mléka)
5 vajec
1/2 másla (rozpuštěného)
zelená petrželka, muškátový květ a muškátový oříšek
osolit, opepřit
-dát do trouby zapéct
shelle Shelle - Good Service 19.1.2008 18:10  11043
Diky, budu sledovat schranku.
gvi 19.1.2008 18:08  11042
Shelle [11040]: to dárkové předplatné je od únorového / březnového čísla, podle data platby.... (taky čekám;-)
scalex Scalex 19.1.2008 18:05  11041
Lednový apetit chodí kolem 18-20 prosince. 8^) Teď by měl přijít únorový.
shelle Shelle - Good Service 19.1.2008 18:03  11040
Lednovy apetit uz mel prijit? Kdy chodi? Dostala jsem k Vanocum a zatim nic.
scalex Scalex 19.1.2008 17:39  11039
Jelena [11034]: hele, jak radí gvi, mrkni se do lednového Apetitu, tam byly famózní recepty na žemlovku (místo tvarohu vanilkový krém a další vychytávky, které tenhle postrach školních jídelen posouvají mezi many nebské).
gvi 19.1.2008 17:28  11038
Jelena [11034]: v lednovém apetitu bylo pár zajímavých variací na starší pečivo... ale nezkoušela jsem.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 19.1.2008 17:19  11037
Je to asi dvacet minut co jsem dovaril jeleni gulášek :-) :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 19.1.2008 16:31  11036
Jelena [11034]: Hrnkový knedlíky, tam se jich vejde...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt