Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 28.1.2008 15:47  11101
ShelleOd Robertsona mám jen marmite. A už si pěknou dobu říkám, že bych se měla zastavit v Dejvicích pro další...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 28.1.2008 11:40  11100
phannyJo, chtěl jsem se dozvědět co je Branston Pickle a jakéže specialita jsou McVities sušenky.
UTFG - jsem informacemi již saturován.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.1.2008 17:04  11099
RoyalTo bylo na mě?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 25.1.2008 11:02  11098
Fandopřeložíš mi to?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 24.1.2008 21:37  11097
peprova omacka co nejdzraveji? nejake napady? Nebo nemusi byt nejzdraveji,staci kdyz bude nizkotucna :-)
shelle Shelle - Good Service 24.1.2008 21:08  11096
phanny [11095]: Ja googlila V8icku a narazila na tohle a nejake vinare :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.1.2008 18:16  11095
ShelleBlízko to má ten druhej reprák :-), ale dík za tip, mají tam i některé věci, které jsem u nás považoval za nesehnatelné (Branston Pickle, McVities sušenky...)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.1.2008 11:22  11094
shellePochopil jsem to stejně.
shelle Shelle - Good Service 24.1.2008 11:18  11093
vinyl [11092]: Tak mne jde spis o ty potraviny jako v krabickach a konzervach, abych si to prohledla, precetla.

A maso me zaujalo to jehneci prave, jak NZ, tak ceske.

A jestli sjem pochopial spravne, tak si muzes objednat cokoli do kterehokoli obchodu. I kdyz normalne to tam nemaji.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.1.2008 11:12  11092
ShelleCo vidím, tak dost je toho na objednávku, zvlášť zajímavosti jako Aberdeen Angus, jehněčí, nebo oháňka z vola. V Nuslích toho ale maj víc. Mě to neva, klidně si to objednám.
shelle Shelle - Good Service 24.1.2008 11:05  11091
vinyl [11090]: Hlavne zjisti, jestli tam toho maji hodne v obchode, abych se tam pak netahla zbytecne. Maso zkusim v Nuslich asi.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.1.2008 10:49  11090
ShelleDíky! To vypadá velmi zajímavě, zejména nabídka masa, určitě zajdu a pak poreferuju.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 24.1.2008 10:32  11089
jako stiplavy = prelezely. To jako rozhodne.
Otazka je,co to urychluje,ze to k tomu tak rychle sklouzne.Ze najednou ani ne tyden v chladu a je to prezraly (a v lete tak deset dnu,spis v teple,a bylo to optimalni)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.1.2008 10:22  11088
mountPikantní nedělám a štiplavý to mám taky:-)
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 24.1.2008 09:46  11087
Alchymista: :-)))nevim,napaflo mne nekdo z tech mistnich gastronomu,ze vareni fakt rozumej,tak itomuto by mohli...

Kvitko:to jsem si myslela driv,ale na zaklade dvou poznatku (z hospod: Pivni tramway a U sudu) sem zjistila,ze ta cibule tomu da takovy jiny smrnc a ten hermelin pak...no ja rikam "smrdinka".Takovy stavspravne rozlezelosti a az zapachu (ale pro hermelin zadaneho)Tak jsem to doma zkusila,koupaly se tak deset dnu a tez jsem toho docilila.
Napadlo mne,neni-li to tim hodne pikantnim olejem?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt