Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 15.2.2008 10:17  11176
phanny nebo vinylMohli byste mi prosim napsat ten vas recept na cheese cake? Vcera se mi podarilo koupit v makru dve male philadephie.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 15.2.2008 10:12  11175
nakonec jsem se rozhodla, že to nechám na mamince. Ať si užije, když si to koupila. A došla jsem si pro pořádné maso. Nemůžu se dočkat jejího výrazu, až se vrátí dom a uvidí ten svůj humus stále v lednici :P
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.2.2008 09:56  11174
nebo vyhodit
nenufer 15.2.2008 09:54  11173
alebo rozvarit tak ze sa rozpadne maso na hutnejsiu omacku :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 15.2.2008 09:08  11172
Jelena [11171]: Jedině semlít silným mlýnkem a udělat karbanátky...
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 15.2.2008 07:27  11171
nemáte někdo nějakej návod, jak dostat z hnusnýho, tlustýho a tunou šlach prorostlýho masa nakrájenýho na kostky všechno to svinstvo, aniž bych nad tím strávila celej den?
Moje maminka (absolutní antikuchařka) nějak nepochopila, že důvod, proč moje maso obvykle bez problémů rozkouše i se svým polorozpadlým chrupem tkví mimo jiné v tom, že v něm obvykle nenechám jedinou větší šlachu. Ale úměrně tomu taky kupuju maso, který se dá vyčistit v rozumném čase. A ona mi koupí humus a ještě nakrájenej na kousky, abych z toho ty šlachy jó nemohla sundat naráz... ufff. :/
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.2.2008 23:26 - Oblíbené kluby (20:50) 11170
tak tady je recept...
alchymista 13.2.2008 19:13  11169
Nebo teda hrnec s pokličkou.
alchymista 13.2.2008 19:12  11168
Na tom snad může být jediná odlišná věc, tj. jak píct na pánvi... Imho použít tzv. "pečící pánev", ergo věc tvarově odlišnou od remosky a s termostatem nebo mírný plamen a pánev přikrýt :)
maude 13.2.2008 18:56  11167
jo, recept!
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 13.2.2008 18:31  11166
zblunce: a recept?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.2.2008 13:10 - Oblíbené kluby (20:50) 11165
Maude [11164]: nepotrebujes k tomu troubu, jde to udelat v hrnci.

A povedly se uplne skvele, nam nam, mam precpane bricho a nechce se mi delat :-)
maude 12.2.2008 21:28  11164
zbluncejeee, co to je? :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.2.2008 15:49 - Oblíbené kluby (20:50) 11163
tak dneska se chystam udelat panvickove lasagne, tak dam pak vedet, jak to dopadlo :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 11.2.2008 13:25  11162
Vandaee, to byla čokoládová buchta od Renees ;o)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt