Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 22.4.2008 17:59  11576
Moc moc krasne dortiky

http://www.sweetdelight.cz/product.php
scalex Scalex 22.4.2008 12:46  11575
Hlavně mi jde o to, aby se nerozmáchal a aby se nerozpustil nebo nezflekatěl ten potisk.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.4.2008 12:42  11574
Hm, napadá mě cukrová voda?
scalex Scalex 22.4.2008 12:41  11573
Čím se lepí jedlý papír (fotografie) na dort (marcipánový povrch)?
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 22.4.2008 08:29  11572
Dělala jsem v sobotu a teda ještě mám pocit, že doma ještě nějaký kousek je. Ale je moc dobrá, zařazuji do mého pečícího repertoáru.
Taky jsem provedla menší změnu, rozinky doma moc neprožíváme a tak jsem je nahradila (polo)sušenými meruňkami.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.4.2008 07:51  11571
MrMar [11570]: Ja to chtela splacat vcera, ale nebyla jsem si jista, ze mam vsechny suroviny, tak to musim doma jeste prolustrovat - tipuju, ze nebude krupice. Ale co nejdriv spalenou rozplaclou zabu stvorim :)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 21.4.2008 16:39  11570
Tigo [11569]: Dobrej název. Já to upekl ve středu v poledne aajušce a při návratu ve čtvrtek ráno jsem zjistil, že na mě nezbyl ani kousek... :-))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.4.2008 10:40  11569
Renda [11567]: Pocitam, ze ten nazev se ujme i do budoucna :)
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 20.4.2008 18:20  11568
DeniseDa se rozmichat jako stava ve vode nebo ji davat do caje. Ja to delam i s normalni marmeladou od babicky. :-)
renda Renda 20.4.2008 17:54  11567
Dekuji MrMarovi za recept na tvarohovou "popalenou rozplaclou zabu", jen se po ni zaprasilo:)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.4.2008 17:47  11566
Namazat na perník či jinou "buchtu"?
denise 20.4.2008 13:29  11565
Poraďte mi někdo, jak využít marmeládu, která je tekutá. Zatím jí dávám do bílých jogurtů a na palačinky, jinak mi nic nenapadá.
nenufer 20.4.2008 07:17  11564
No on ten supermarket nie je ziadna siet ale je jeden jediny u toho majitela. Lenze ked ich ma ten tak ich proste niekto dovazat musi.
anonym 19.4.2008 13:24  11563
GhigiNo já je kupoval normálně v Tescu, Hypernově nebo místním malém obchodě a všude takřka naráz zmizely, v Bille mi řekli, že se přestaly dovážet. Rozumnou náhradu Ghigi 85 na našem trhu nevidím. :-( Tady v HK supermarket Eso není...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.4.2008 12:23  11562
GhigiHele, zrovna je vařím!:-) Zakoupeny dnes v supermarketu Eso Lety:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt