Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
maude 5.5.2008 13:09  11595
Nemáte někdo nějaký jednoduchý osvědčoný recept na pečená kuřecí stehna? Třeba jen nějakou drobnost, jak je ozvláštnit. Už mě neba furt na klasický způsob a co jsem listovala v kuchařkách, na nic jsem nenarazila a děti mě nenechají hledat na netu :-( tak jdu tahat rady z vás...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.5.2008 18:45  11594
tak jsem vyzkousela kovove mydlo a super :-)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.5.2008 07:47  11593
Taky jsem dělala z poloviční, do remosky.
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 2.5.2008 07:04  11592
ŽábaTaky jsem ji vcera pekla, ale jen z polovicni davky. Moc dobrý. :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.5.2008 06:25  11591
Včera jsem dělala přejetou popálenou žlutou žábu:-) Rozinky nemusím, ale přidala jsem navrch rebarboru. Mohu vřele doporučit. Jinak mi to přišlo spíš jako nějakej tvarohovej nákyp, po upečení jsem se bála, že to budeme jíst lžičkou z pekáče, ale ztuhlo to a jakž takž to šlo vyndat, tak dobrý a je to dobrý.-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.4.2008 06:18  11590
Ztratil jsem přehled. Jestli mi někdo koupil či koupí to kovový mejdlo, tak prosím info do pošty.
dot Dot 25.4.2008 10:03  11589
vepřové na zázvoru a grilovaný šašlik

V druhé polovině článku za nadpisem Masíčko jako obláček jsou recepty
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.4.2008 18:14  11588
Ok, zkusím zadní, roštěncem ani svíčkovou plejtvat nebudu:-))
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 23.4.2008 14:37  11587
kvitko [11585]: Roštěnec nebo svíčkovou :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.4.2008 14:21  11586
Já bych dala zadní - to je nejvíc "minutkový". Přední i kližka potřebují delší čas, než změknou.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.4.2008 14:13  11585
dotazJaký hovězí byste dali do něčeho na způsob chilli con carne? Nechci mletý, ale nudličky a na hovězí jsem magor. Takže - přední, zadní, kližku, je to fuk?.-) V receptech píšou buď mletý nebo hovězí. Ale jaký, jaký?
scalex Scalex 22.4.2008 23:39  11584
Aha, takže dá se předpokládat, že když zajdu do cukrárny, kde mi vytisknou fotku na jedlý papír, že mi k tomu dají i trochu čehosi na přilepení... Díky.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.4.2008 19:58  11583
Scalexgelem na bázi škrobového sirupu a pektinu. V domácích podmínkách nevím, ale viděl jsem prodávat tyhle hotové potisky společně s pytlíčkem vhodného gelu. V Brně by se dalo koupit tohle ale pro jednorázové použití je toho asi stejnak moc. Jinak s tímhle gelem jsou moc dobré i ovocné saláty případně ovocné dorty a košíčky.
shelle Shelle - Good Service 22.4.2008 18:43  11582
Potesilo me, ze tam chvalili moji dubosmes z hypernovy :)
gvi 22.4.2008 18:41  11581
Shellenový Apetit mi leží vedle notebooku a vzhledem k tomu, že marodim, mám čas si jej vychutnat...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt