Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
maude 21.5.2008 19:35  11690
zuzjestli máš ráda sýrové omáčky, tak na oleji česnek, cibuli, trochu bílého vína, smetana, sůl, pepř a rozpustit sýry, co máš ráda. Chce to trochu plísňáku. Vedle na másle žampiony a kuřecí nudličky, potom přimíchat.
zuz 21.5.2008 18:21  11689
Nějaký dobrý, zajímavý a jednoduchý recept na špagety by se tu u někoho našel?
Díky
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 21.5.2008 17:31  11688
makovec [11683]: Skleněný kořenky se zabroušeným hrdlem jsou nejlepší ;o)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 21.5.2008 15:12 - Oblíbené kluby (12:25) 11687
jo jo .. až zase pojedeme do Plzně dojdu si krámek očuchat .. ještě jsou poklady, co doma nemáme
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.5.2008 15:07  11686
I černé jsou s korkem - dnes mi přišel mail od Antonína - a tak jsem se proklikala až na nabídku na stránkách a prohlídla si je :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.5.2008 15:04  11685
oni uz to neprodavaji dohromady - muzete si koupit bud sacek nebo sacek s etiketou a k tomu si vyberete, kolik chcete sklenicek a korku. Kdyz to poctem souhlasi, muzete zaskrtnout, ze to chcete i zkompletovat.
shelle Shelle - Good Service 21.5.2008 14:59  11684
makovec [11683]: Teda ty nromalni maji s korkem, takze predpokaldam,z e tyhle take, urcite to maji na strankach.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.5.2008 14:58  11683
korek taky dobrej. diky za info
shelle Shelle - Good Service 21.5.2008 14:49  11682
makovec [11681]: Korek.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.5.2008 14:47  11681
jaky maj zavirani ? na zavit nebo jen takovy to zasoupavaci s obrousenejma plochama ?
shelle Shelle - Good Service 21.5.2008 13:09  11680
kvitko [11679]: Cetla jsem vcera a potesilo. Pani mi to rikala uz na Vanoce, ze to planuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.5.2008 11:47  11679
Koření AntonínKdo objednáváte, asi víte, kdo neobjednáváte .. asi nevíte:-)

Po četných žádostech od našich zákazníků, jsme nechali vyrobit kořenky z černého skla, které lépe chrání svůj obsah. Skleničky jsou vyrobeny exkluzivně pro Koření od Antonína v českých sklárnách a jsou k dostání ve dvou velikostech: 50 a 100 ml. Sklo je ideální na skladování koření, protože vydrží dlouhodobý kontakt i s velice agresivními silicemi jaké obsahuje například hřebíček nebo zázvor. Skleničky jsou vyrobeny speciálně pro uchování koření a propustí pouze 2,5 % světla.

nula nula všetko je tak, ako má byť 20.5.2008 13:54  11678
phannyS tými svatojakubkami sme na tom úplne rovnako a to ja mám morské príšerky ve¾mi rada.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.5.2008 17:41  11677
scalex: není to gramodeska
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.5.2008 17:39  11676
...a já přitom doma ani gramofon nemám, natož vinyla :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt