Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 31.5.2008 20:13  11778
Shelle [11777]: Já kozy rád.
Posledně jsme měli kozí camembert. Lahůdka. Ale do toho pribiňáku bych se asi nehrnul.
shelle Shelle - Good Service 31.5.2008 20:07  11777
phanny [11776]: Ja s tim mam prave problem, ze v apetitu o tom spali jako o Pribinacku, takze ocekavani byla velika. Ale zkusim tomu dat jeste jednu sanci.

Tak ona koza vseobecne chutna malokomu, ale mne jo.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.5.2008 13:53  11776
Pribiňáka neznám, mě to chutmá jako Termix :-), ale z mého okolí to taky chutná jenom mě :-).
shelle Shelle - Good Service 30.5.2008 22:03  11775
phanny [11774]: Jestli jde o toho Pribinaka, tak ten mi nejel.
Ale ten zakaldni syr moc, i pitivo.

AKorat na mem syru je napsano, ze je z Rakouska :(
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 30.5.2008 22:00  11774
St. PierrePrávě jsem v naší Bille objevil výrobky české kozí farmy pod jménem St. Pierre. Jedním slovem lahodné. Kozí kefír je nejlepší mléčný výrobek, který jsem kdy ochutnal. Vanilkový kozí tvaroh s pravou vanilkou a bez ethylvanilinu je taky fantazie (i by tam té vanilky mohlo být míň).
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.5.2008 08:33  11773
Hm, lečo, to bych si dala:-))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.5.2008 08:03  11772
Ratatouille je příjemné letní jídlo. Víno ani houby do něj ale nepatří.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.5.2008 19:52  11771
Maude [11769]: ja v receptu videla vino, houby nikdy :-)
nenufer 25.5.2008 16:23  11770
Makro ma Knorr co ja viem ale po tomto som sa este nepozerala
maude 25.5.2008 16:21  11769
phanny - Makro mezi ně asi nepatří, co :-(

Jelena - no, mě právě ale přišlo mdlý a věřím tomu, že kdybych tam přidala houby a podlila vínem a jinak okořenila, tak mi to chutná. Jenže to jsem v žádném receptu na ratatouille nenašla, takže ho hodnotím jako slušný základ!!! dobrých zeleninových jídel :-)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.5.2008 15:37  11767
Velkoobchody kde prodávají profiu suroviny Knorr.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 25.5.2008 14:14  11766
Maudeimho ano... vpodstatě tam není nic jiného, než co se ve většině receptů na ratatouille uvádí běžně. Jde jen o poměr surovin - víc toho, co mi chutná, méně toho, co mi nechutná apod.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 25.5.2008 08:34  11765
Myslím, že člověk může improvizovat a najír takový poměr, který mu chutná. Já dávám mnohem míň papriky, protože tepelně zpracovanou nemám ráda. Takže až kekonci tam dám jednu nakrájenou na pidinudlčky a jen ji v tom promíchám, aby se nerozblemcala.
maude 25.5.2008 07:56  11764
Jelena - "hodně hub, zalévám vínem..." je to ještě ratatouille?

phanny - přidávám se k dotazu Cova. Taky bych ráda zkusila. Jediný, co jsme totiž zkonstatovali, že by to bylo dobrý ke grilovanýmu masu, ale na to je to moc pracný.

Foxka - ten muj recept byl podobný, ale asi jde o poměr zeleniny. Jako nebylo to nedobrý, ale prostě mě to nenadchlo :-(
cova 24.5.2008 23:27  11763
phannyA kde se to dá potkat...?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt