Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gotreg 26.6.2008 15:43  11960
aktivně ho jím, počítá se to?
joshua 26.6.2008 15:40  11959
sushije tady nekdo kdo se zajima aktivne o susi a vse kolem? Nebo obecne o japonskou kuchyni?

Royí:
a dobrej tvrdej sýrek s hrustickou a s orechem, a petiputnovy tokajicek k tomu... a to cele zajidat mymi specialne nakladanymi olivami - lepsi nez hifi ;-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.6.2008 14:17  11958
royalTo už jsem hledala, mám vyhlídnuto. Půjčujou na led i termobedny, dokonce i s dovozem na místo!:-) Na pár hodin to vydrží.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.6.2008 12:34  11957
kvitkoPoužij Google a zadej Led servis - snad najdeš něco použitelného.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.6.2008 12:28  11956
LedU nás (Doksy) je LED servis, kde led prodávají (kostky?) asi po pětikilovém balení. Takže hádám, že to bude k mání i jinde.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.6.2008 12:27  11955
vinylTo byla jen návaznost na svatební jídelníček - kombinace sýru a vína.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.6.2008 12:01  11954
RoyalMyslím, že sis spletl klub, ale nevadí. Já mám rád sýr, třeba bílý ovčí, nebo i s modrou plísní s hruškou. Ta musí být ovšem pěkně tvrdá, ne žádná rozblemcaná přezrálá.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 26.6.2008 11:45  11953
Kombinace sýru s ovocem, nebo s ořechy, taky bych si dala říct.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.6.2008 11:35  11952
Sýr k vínu s kouskem jablíčka. Ač nejsem vinný požitkář, kombinace sýru a jablka je předstupeň ráje.
scherie Scherie 25.6.2008 09:34  11951
gvinebo psali na webu apetitu nalít část těsta, ovoce (obalené jak už padlo:-) a zase část těsta
gvi 25.6.2008 08:52  11950
kvitkoaha, dík
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2008 08:02  11949
gviPokud vím, tak třeba v bublanině se ovoce obaluje v mouce (hrubé?), aby nekleslo. Třeba by to šlo taky.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.6.2008 07:40  11948
PiemontPrávě jsem se vrátil z Piemontu a musím říct, že to je skutečný ráj labužníků. Nebyla zrovna sezona lanýžu, takže mohlo kuchařské umění vyniknout na jiném poli. V každé prdeli (pardon malé romantické vesničce) je vynikající restaurace, o které si může Praha nechat zdát. Ta bývá dost často Michellinská. Po ochutnávání Barola a Barbaresca přes den, nemůže být lepšího zakončení. Doporučuji vyrazit.
gvi 25.6.2008 07:36  11947
malinová bábovkaApetit červen 08 - včera jsem vyzkoušela a doporučuju, jen ještě přijít na to, jak to udělat, aby se všechny maliny nesvezly dolů a pak nekomplikovaly vyklepnutí z formy...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.6.2008 07:35  11946
phannySamozřejmě Tokajské :-) Jinak ty Sauterne co jsem měl mě příliš neoslovily, příliš jednoduché, ale byly to levné kusy. Teď jsem objednal tak 20 lahviček ročníku 2007, takže za 2 roky ti řeknu víc :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt