Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 27.6.2008 17:46  11991
Omlouvám se, že vstupuju do vaší debaty o specialitách pro labužníky s dotazem naprosto obyčejným :-), ale zajímalo by mě, jak by se dala zeleninová polévka, třeba květáková, zahustit jinak než jíškou. Ráda bych se v ní zbavila toho množství tuku.
cova 27.6.2008 12:53  11990
vinylNějaký odkaz pro vidláky bys nenašel...? Doručují jen v Praze a okolí, lanýžové máslo si vozím většinou z dovolených, u nás (ani v e-shopech) jsem ho nikde nezahlédl...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 12:32  11989
MrmarVe večerce asi ne :-)

http://www.winemarket.cz/produkt/lanyzove-maslo-bouquet-tartuflanghe-75g.htm
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 27.6.2008 12:23  11988
vinyl [11985]: Kouknu, jestli ho maj u nás ve večerce :-) (Pokud ne, nevíte kde ho běžně sehnat - mimo Prahu?)
kokos kokos 27.6.2008 12:23  11987
vinyl [11985]: Ale dyť já nic, já chtěl jen pomoci :-)) A někteří si klidně nechutně předbíhaj.
joshua 27.6.2008 12:19  11986
vinylja pracuji doma a mam taky prohlizec daný (Avant Browser) a tak jako starej modrej Norton, tak i tohle mi vyhovuje. To je jen vec zvyku :-)

Ad maslo - ano zni to totiz uzasne a umim si to predstavit i v jinem jidle, presne tak jak pises. Uplne se mi ted zmobilizoval jazyk. Budu muset zase pozvat nejakou spriznenou bytost i na veceri... ehm... :-P
Ted jsem zjistil ze nemam smetanu, zmrzlina bude az zitra... chjo.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 12:08  11985
kokos: Ti co jsou v práci a mají prohlížeč daný, musí to řešit jako Shelle :-)
Joshua: Lanýžové máslo jsem tady chválil víckrát. Přidáním do bramborové kače nebo libovolného zeleninového krému dáš tomu jídlu uplně jiný rozměr.
joshua 27.6.2008 12:04  11984
vinylten lanyzovy krem zni skvele. Diky za tip, vyzkousim.
joshua 27.6.2008 12:03  11983
shellediky
kokos kokos 27.6.2008 12:02  11982
Joshua [11980]: To co mají inteligentní prohlížeče, tak s tímto nemají problémy. vinyl [11265]
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 11:59  11981
Autor vinyl
text madagaskar
joshua 27.6.2008 11:57  11980
vinyljak tady najdu cislo toho tveho prispevku 11265? Nevidim nikde hledani podle cisla prispevku.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 11:53  11979
joshuaDíky, vyzkouším.
joshua 27.6.2008 11:30  11978
vinylprávě jsem dal recept i na web:
http://www.joshuacreative.eu/cs/hobby/japonske-recepty.html

Odroluj si to, je to skoro na konci.
Mam osobně vyzkousenych mraky receptů a postupne je tam budu pridavat i s fotkama. Fotky musim jeste upravit protoze mam v tom neskutecny bordel :-)

Ta zmrzlina je fakt skoro dokonalá. Ty nejjednoduši veci jsou obvykle uzasne.
maude 27.6.2008 11:12  11977
Tak jsem si domů donesla červencový Apetit a i když mě tam neoslovilo tolik receptů jako minule, zase lituju, že musím držet dietu :-( Do těch cheescaků bych se třeba pustila hned!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt