Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mina 22.7.2008 10:54  12207
mrcosnaopak, IMO kopr se k lososu bajecne hodi. stejne jako horcicna omacka, ale to je uz uplne jiny recept :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 22.7.2008 07:15  12206
mina [12204]: kopr neee, ten uplně přebije (zabije) chuť týúžasný ryby
a s tou petrželkou bych byl taky opatrnej
shelle Shelle - Good Service 22.7.2008 07:06  12205
muflonek [12203]: Jsem samozrejme mezitim ztratila odvahu a to pul kilo navic dala nasim.
mina 22.7.2008 00:12  12204
muflonekja bych misto petrzelky dala cerstvy kopr.super mnamka
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 21.7.2008 20:13  12203
Shelle [12199]: Takhle ho dělá kolegyně a prý je to luxusní záležitost: v první řadě naškrábat lososový filet, smíchat s nakrájenou cibulkou, čerstvou petrželkou, pak trochu popře, olivového oleje a dost osolit, jo a trochu citronové šťávy, nejlepší je k tomu na sucho v toustovači opečený toustový chléb. Stačí? Dobrou chuť.
joshua 21.7.2008 20:00  12202
Shelledelal jsem ho pred dvemy tydny. Udelej ho jako uplne normalni tatarak, akorat misto masa das CERSTVEHO lososa. Ja jsem jeste udelal verzi bez vajicka a ten mi chutnal vic.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 21.7.2008 17:48  12201
Já bych to nehňácala, ono se to v puse sešrotuje samo ;o)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.7.2008 16:26  12200
AnkaJestli myslíš ten dort z kysané smetany, tak se nic nestane. Ale nebude to tak hezký, přijdeš o kontrast bílé smetany s tmavou borůvkou.
shelle Shelle - Good Service 21.7.2008 15:18  12199
lososPremyslim, ze se odvazu a udelam tataraka z lososa. Nejake tipy? Spis tak nejak ceho se vyvarovat, recept si vygooglim.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 21.7.2008 12:47  12198
Anka [12197]: nejdřív rozhňácej ty borůvky, pak ušlehej smetanu a borůvky do ní nasyp a rozmíchej.o) IMHO by to nic udělat nemělo.o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.7.2008 11:42  12197
Babička mi donesla borůvky a chtěla bych si z nich udělat takový ten smetanovo piškotový dort. Co to udělá, když část těch borůvek do té smetany rozmačkám, aby ji obarvila a ochutila? "Nerozbiju" tím nějak tu smetanu (např. že by mi to neztuhlo:))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.7.2008 17:59  12196
Neverending story: Nakládaný hermelínNaložila jsem hermelíny. Úplně stejně jako už mnohokrát. Nemám ráda ty, které už tečou, příp. dokonce sodovkovatí. Takže týden (z toho tři dny mimo lednici) mi přišel tak jako akorát. Jenže poprvé se mi stalo, že z těch hermelínů mám pocit, jako by se nejen vůbec nerozležely, ale naopak ještě trochu ztvrdly, zhrudkovatěly nebo já nevím, jak to nazvat. Moc blažená z nich teda nejsem:(
Jsou to Pepové.
denise 18.7.2008 12:41  12194
Ta kachna mě zaujala, v neděli jdu do toho.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 18.7.2008 12:17  12193
Díky všem...
mina 18.7.2008 12:07  12192
MrMarkachna bez prace: pry vyborna

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt