Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bargie 26.7.2008 15:14  12291
kokosVíš, jak se to z Německa jmenovalo?
kokos kokos 25.7.2008 20:06  12290
kvitko [12287]: Tak jde to, ale víc mi chutnalo v takových válečcích - s cibulí, nebo s bylinkami. Ale stejně to nemá na jedno z Německa. To jsem dostával několik let po sobě jako vánoční dárek.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 25.7.2008 11:37  12289
kvitko [12285]: u mě v ledničce - babička dělala nedávno.o))))
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 25.7.2008 11:34  12288
kvitko [12287]: Jako... dá se, já se tim občas živim na koleji, ale domácí je domácí ;)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.7.2008 08:43  12287
Už se vidím:-) Jaký je pomazánkový sádlo, co se dá koupit v krámech jestli jste někdo ochutnával? Mívaj to u pomazánkových másel v plastových krabičkách.
alchymista 25.7.2008 08:32  12286
kvitko [12285]: musíš koupit dobře prorostlej bok a škvařit :))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.7.2008 07:17  12285
Zrovna nedávno jsem dostala chuť na chleba se sádlem a cibulí! Ale kde vzít dobrý sádlo, aby to bylo "to ono" a se škvarkama:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.7.2008 21:55  12284
imho
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.7.2008 21:55  12283
rychlonohNezlob se, ale nejlepší škvarky jsou z prasátek.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 24.7.2008 21:46  12282
jen tak na okraj a mimo misu, nejlepsi jsou stejne skvarky z holubinek..... teda IMHO.
renda Renda 23.7.2008 10:31  12281
Mountbestieeee, tohle mi v pracovni dobe nedelej, ted mam jemnoulinkou pasticku z kolonialu az na monitoru:)))
alchymista 23.7.2008 10:31  12280
:)))
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 23.7.2008 10:30  12279
Jo,ja tam mela jehneci vindaloo. A rano sem myslela,ze ovecka porodi pikantni jehnatko:-)))
alchymista 23.7.2008 10:21  12278
Tak jsem to nemyslel, jen tam bylo toho kari tolik, až se dělaly mžitky před očima :) Speciálně vindaloo chci někdy vyzkoušet, koukal jsem, že ho nabízí i s jehněčím.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 23.7.2008 10:11  12277
Sice jsem tzam jedla jen jednou,ale osobne pochybuju,ze tam maj spatny, zkazeny jidlo. Je to proste inďácká kuchyne, vic mastna, vyrazne palivejsi...proste nas zaludek na to nemusi byt pripraven. Ale o spatnem jidle, sptne uprave to podle mne neni.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt