Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 6.8.2008 11:29  12320
vinyl [12319]: Tak vypada to pekne, jeste mi to nekdo donest pod nos.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.8.2008 11:24  12319
Pár fotek podruhéKachní paštika

Holub nadívaný pancetou a kapustou

Humr na šafránových nudlích
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.8.2008 10:48  12318
sakra, jedna z mála stránek kam mi jde uploadovat :-( Zkusím s tím něco udělat.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 6.8.2008 10:45  12317
do oranžova červenej štvereček.
shelle Shelle - Good Service 6.8.2008 10:45  12316
vinyl [12315]: Mne to hlasi samy cerveny error.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.8.2008 10:42  12315
pár fotekKachní paštika

Holub nadívaný pancettou a kapustou

Humr na šafránových nudlích

makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 4.8.2008 13:18  12314
no vidis !!! inspiroval si me.. byt to nebude hrnickovy, ale nakrjim si ho priste na trojuhelnicky a ty osmazim. to bude LAAABUUUZ .o)
scalex Scalex 3.8.2008 19:43  12313
Je to vynikající! Doporučuju. Když mám chuť na hermelín, tak místo strouhání tvrdého eidamu pokrájím na kousky hermelín. Dělal jsem i verzi s Nivou, ale to mi moc nejelo, mnohem lepší je namíchat nivu s nějakým chuťově nevýrazným sýrem eidamského typu tak půl na půl. Samotná Niva mi přišla taková... jak to pojmenovat... Něco jako "silnej nálev". 8^)))
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 3.8.2008 17:50  12312
pavlajs: Vidíš, to mě ani nenapadlo, Já myslela, že je to nějaká Scalexova specialita. :-) Díky.
pavlajs pavlajs 3.8.2008 17:48  12311
hrníčkový smažák
ale fuj, tohle snad umí napsat každej :-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 3.8.2008 17:32  12310
hrníčkový smažák by mě taky zajímal...
marcela 3.8.2008 17:24  12309
Co to je hrníčkový smažák? A nekamenujte mě, jo? Já dělám klasického Pepu na gril, dvakrát až třikrát obalím a neteče (tedy pokud si ho vtipně nepropíchnu sama:-))
scalex Scalex 3.8.2008 16:36  12308
To IMHO moc nepomůže. Já to v poslední době řeším tak, že dělám ten hrníčkový smažák. U něj žádné vytékání není, je to celkově podstatně dietnější a chutná to báječně.
renda Renda 3.8.2008 16:13  12307
pripadne rozkrojit par hodin pred smazenim, aby trochu okoral.
scalex Scalex 3.8.2008 15:47  12306
Nechat ho před smažením trochu zmrznout. On pak při smažení povolí, ale ne úplně do tekuta.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt