Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 26.10.2008 12:12  12556
pudete se mnou nekdy na louku se napast cerstve rozkvetlych pampelisek, jitrocele a stoviku ? terminy na jaro dodam
pankaplan panKaplan 26.10.2008 12:07  12555
Kaplana by taky šla, ale na listopad a prosinec fakt dopředu nic nevím, netuším totiž jak to bude vypadat u nás v práci.. (v listopadu ještě asi dobře)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.10.2008 11:46  12554
Anka [12553]: ja bych radsi do Brasileira...
pripadne uz mi nevadi posunout to na leden :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.10.2008 11:17 - Oblíbené kluby (20:02) 12553
Holky, jděte do háje...:)))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.10.2008 11:15  12552
Anka [12549]: na 90% jsem 28.11. na sluzebce na Slovensku - to uz bych spis zvladla toho 5.12.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.10.2008 10:08 - Oblíbené kluby (20:02) 12551
Iltu [12550]: OK
iltu 26.10.2008 10:06  12550
5.12.Se mi opravdu nehodí, jsme s Regulem v Brně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.10.2008 09:37 - Oblíbené kluby (20:02) 12549
BrasileiroCo Zblunce a Sirin? Mám s vámi na toho 28.11. případně počítat nebo to prostě nemůžete ani omylem?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.10.2008 09:36 - Oblíbené kluby (20:02) 12548
BrasileiroTakže jste si určili, že to bude pátek. Určili jste si také, že by to měl být pátek 28.11. Protože jsem organizátor a moderátor a prostě vrchnost, budu ještě chvíli smlouvat: Dot, Iltu, jak moc se vám to nehodí toho 5.12.? Mně by se to nakonec totiž hodilo víc:)) Ale když byste nemohli, tak zůstaneme u toho listopadu, no...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.10.2008 20:07  12547
Ovsem zrejme se jeji kvalita bude lisit dle nadmorske vysky.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.10.2008 20:06  12546
kdyz je nechas dostatecne dlouho odstat tak muzou
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.10.2008 20:06  12545
Jeste ze testoviny nemusi mit chrumkavou kurku...
scalex Scalex 25.10.2008 17:07  12544
Rendo, pozor, jestli spadneš do téhle debaty, přijdeš o rok života.
keosan 25.10.2008 16:26  12543
To robim tiez, ale niekedy to clovek neodhadne a ostanu tak este 1-2 porcie naviac. Pripadne take kuchyne, kde sa vari pre X osob /alebo v jedalnach, restauraciach, kde varia pre stovky ludi/...

Mimochodom, je tu niekto kto skusal vyrobu vlastnych cestovin ? Napr. nejakom stroji na cestoviny ? Viem, cestoviny sa dnes daju kupit rozne a chutne v obchodoch, ale napr. kedze dnes dostat kupit aj rozne druhy muk - razne, psenicne, ovsenne, jacmenne atd. - v roznych varianatach ako celozrnne, jemne, grahamove atd. - tak by to cestovinam mohlo dat novy rozmer. Plus, ak by sa to robilo strojcekom, bolo by to aj vzhladovo pekne/rovnomerne.
renda Renda 25.10.2008 16:16  12542
Me se osvedcilo uvarit si pokazdy cerstvy...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt