Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 19.11.2008 17:22  12689
ShelleSkoč na Štědrý večer do nejbližší Fish and chips pro coda (teda tresku) :-)).
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.11.2008 12:55  12688
Shelle: to tam budeš až do Vánoc?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2008 10:56  12687
ShelleAha :-))
shelle Shelle - Good Service 19.11.2008 10:50  12686
vinyl [12685]: Nevim, jak jsou jimi zasobovani v Londyne.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2008 10:35  12685
ShelleProč bys neměla sehnat kapra? Použít můžeš jakoukoli sladkovodní rybu, snad jen štiky nebo candáta bude škoda. Podobně jako kapr jsou tučný úhoř nebo sumec.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 19.11.2008 10:14  12684
Amur
shelle Shelle - Good Service 19.11.2008 09:46  12683
kaprKdyz nesezenu kapra, jaka ryba mu bude nejbliz?

Zatim mam v zaloze prase. Ale nejradsi bych fakt kapra. Nebo aspon neco podobneho na polevku a pak brsalat a rizek, no.
coated Coated Nezapomeň, že tvůj sen - se zdá jen tobě 18.11.2008 21:53  12682
mák do buchet se mele, "vcelku" jak píšeš se dává jako posypový materiál :)
gvi 18.11.2008 21:50  12681
potřebuju obratem poradit, prosím...

myslíte, že do tohohle rceptu patří mák vcelku nebo mletý?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.11.2008 14:34  12680
A máte nějaký fígle na smažení? Moje máma dělá famózní řízky, ale nikdy se mi je nepovedlo udělat takhle dobrý. Vejce hodně našlehává s trochou mlíka a ještě někam přidává špetku prášku do pečiva, ale jestli do vejce nebo mouky? Nějak jsem zapomněla:-)
renda Renda 18.11.2008 14:16  12679
RoyalJj, to je mnamka:)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.11.2008 12:25  12678
Trojobal - hodně často dávám, (když se dostanu k plotně) místo strouHanky drcený kornflejks.
scalex Scalex 18.11.2008 07:13  12677
makovec [12668]: mám přesně opačnou zkušenost - z ničeho jsem nejedl tak dobrou žemlovku jako právě z vánočky.
coated Coated Nezapomeň, že tvůj sen - se zdá jen tobě 17.11.2008 18:32  12676
makovecnapíchnu na vidličku, zlehka omočím a dávám do pekáče - nenechávám v mléce poležet :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 17.11.2008 18:21  12675
neni to moc rozblemcly ? ja bych se teda bal aj toustovyho chleba, ze je moc blemcavej na tohle

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt