Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.12.2008 13:41  12879
proc tu mizi prispevky???
alchymista 27.12.2008 12:00  12878
To ti nezávidím, v tý situaci bych asi ani nevařil a dovez bych jim hotovou pizzu, vaření má být radost bez stresu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2008 11:59  12877
Jak jako experimenty? V celé širé naší rodině se knedlíky uchovávají teplé právě pod peřinou:)
gvi 27.12.2008 11:44  12876
Ankahm, to už by naši asi ty moje experimenty nepřežili... Takhle se mi to přitom dušení trochu přichytlo a rodiče už vedou řeči o tom, že v ledničce se snad něco najde :( Prostě když chci uvařit doma, tak to nikdy nevyjde...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2008 11:01  12874
gvi [12870]: Co jako knedlíky? Do mísy a šoupnout do peřin:)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 27.12.2008 07:09  12873
Scalex [12864]: Klokaní směs nemaje, použili jsme Arabskou. Taky to zdárně prošlo ;)
Alchymista [12865]: Jo, je to zas jiný maso. A když bylo vcelku levně (cca jako přední hovězí), tak proč ho nezkusit.
alchymista 27.12.2008 00:03  12872
jj, nahřátou mísu přikrejt vlhkou utěrkou a tak :)
alchymista 26.12.2008 23:48  12869
A je to nutný krom toho, že vcelku to zabere víc než hodinu? Jináč nevím, vymyslel bych akorát improvizaci, která by byla taky poprvé :)
alchymista 26.12.2008 23:36  12867
gvi- proč to neudělat stejně jako se svíčkovou? tam taky děláš tu omáčku aspoň 1/4 hodiny... Ty řízky nažešeš, až když máš knedlíky i omáčku skoro fertig.
alchymista 26.12.2008 22:34  12865
Má klokaní maso vůbec nějakej důvod, proč s ním experimentovat? Je to aspoň levný nebo je to tak dobrý? Jednou jsem to jed a teda nevím, možná to nebylo připraveno na směsi od Antonína :)
scalex Scalex 26.12.2008 19:58  12864
Antonín má přímo směs Klokaní maso.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 26.12.2008 19:09  12863
Hlásím, že klokan je dobrý maso. Nakonec na to přišla arabská směs od Antonína.
nenufer 26.12.2008 12:29  12862
Rendatie su luxusne akurat som ich prihodila do skatule z pernikami takze momentalne maju trosku pikantnejsiu pernikovu vonu :-) hoci kokos ostal ako nosna vona :-)
renda Renda 26.12.2008 00:40  12861
nenuferJen nech vodni lazen bejt a vzpomen si na kokosky:)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.12.2008 21:57  12860
Mikrovlnku nemaje, obtěžuju se vodní lázní:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt