Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 19.1.2009 21:02  13050
Gulas neumim, ale hlasim se coby ochutnavac :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 19.1.2009 20:52  13049
beru
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.1.2009 20:51  13048
Ha - mám nápad - uděláme gulášový sraz - každý přiveze svůj minimálně 2 litrový vzorek a budeme si vzájemně koštovat. To by mě bavilo :)
gotreg 19.1.2009 20:45  13047
do.guláše.dycinky.mouku...minimálně.do.základu.,nakonec.zahustit.kouskem.chleba....a.panáka.rumu
ale.to.je.na.flejmiki.stejně.jako.jediný.a.pravý.recept.na.brsalát.nebo.využití.kečupu...-)
dot Dot 19.1.2009 18:22  13046
sůl a voda se přidává, když jsou vajíčka starší
gvi 19.1.2009 16:15  13045
na nejvyšší rychlost a nic se přidávat nemusí, jen se ti tam nesmí dostat ani trocha žloutku
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.1.2009 15:06  13044
rychlonohSe sněhem není žádný problém, nikdy jsme nic nepřidávali, jen nádoba nesmí být mastná.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 19.1.2009 14:56  13043
potreboval bych nejake tipy a rady na slehani bilkoveho snehu... ze se tam ma pridat spetka soli, a ze pry je dobre tam pridat lzicku studene vody behem slehani atd.. koupil jsem si elektricky slehac a ma tri rychlosti - kdyz slehate snih se slehacem tak na jakou rychlost nejlip? dik :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.1.2009 08:32  13042
ScalexTak hospodský guláš pro mě etalonem lahodnosti rozhodně není, takže se ho rozhodně napodobit nesnažím, udělám li srnčí případně teďka z divočáka, bude o třídu jinde než ten hospodský. Už jen tím, že tam nedám mouku.

mina: Nemá-li někdo rád tepelně upravená rajčata, je pro něj kečup dobrá nahrážka, ta totiž s chutí rajčat nemá téměř nic společného.
gotreg 18.1.2009 14:04  13041
mc donald kečupjsem včera viděl v Globusu (ale stejně vyhrál Hainz .-)
gvi 18.1.2009 00:01  13040
a ještě jeden...(za kopr dík)

Na kolik stupnu pečete maso na vepřo-knedlo-zelo? Apetit to v receptu nějak tají...
denise 17.1.2009 22:11  13039
Mám dvě uzený kuřecí stehna, teď dumám co s nimi. Kečup Heinz je asi kvalitní, ale něco mi tam nesedí, asi nějaký koření nebo co. Zkusím jinej.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 17.1.2009 21:36  13038
gvi [13036]: určitě, mrazíme ho běžně.o)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 17.1.2009 21:36  13037
máme mražený v mikrotenových sáčcích
gvi 17.1.2009 21:34  13036
dotazdá se kopr zamrazit? Nějak mi ho zbylo a v nejbližším týdnu nemám příležitost jej upotřebit.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt