Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.1.2009 11:11  13091
zblunceTak to mám štěstí, že piju Nescafé. Pít Tchibo s kovovým mýdlem bych teda nechtěl.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.1.2009 11:11  13090
vinylAha, takže můj recept jde použít i na bulgur.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.1.2009 08:17  13089
tak ted jsem koukala, ze by meli mit kovove mydlo i v Tchibu...
mina 23.1.2009 00:49  13088
bulgurbulgur by mel byt jako kuskus, tak ho zkus pripravit podobne - treba salat, do toho namichat rajcata a petrzel (zelenou) mnam
sirius Sirius youth is wasted on the young 22.1.2009 22:32  13087
povidlaví tady někdo, jestli se dají udělat povidla ze sušených švestek?
teoreticky se dá říct, že by to šlo, ne?
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.1.2009 21:25  13086
Kdyby někdo měl recept na švestková povidla, která se vaří bez zamíchání, byla bych vděčná, nějak ten recept nemůžu objevit a už si nevzpomínám, jak jsem to dělala.
nenufer 22.1.2009 18:42  13085
cizrna je strukovina a bulgur obinina snad ak sa nemylim :-) ale jediny bulgur ktory som kedy jedla bol zo zdravej vyzivy na konci Vodickovej tak neviem :-)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 22.1.2009 09:09  13084
vinyl:...zkusim se podívat do historie, jestli objevim:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.1.2009 08:31  13083
RoyalBulgur je jako cizrna a na tu jsi tady jeden moc pěkný recept dával.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.1.2009 07:30  13082
Neporadím, dokud se nekouknu na Google cože to tenhlencten bulgur vlastně je.
Ale možná by to šlo usušit a hulit ve fajfce...?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.1.2009 14:39  13081
TherezaRoyal ti poradí:-)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 21.1.2009 13:59  13080
dostala sem od kolegyně, která má tureckýho chlapa pytel bulguru...nemáte někdo nějakej dobrej recept co s tim?:-))
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.1.2009 19:53  13079
Ikdyž, tak mě napadá, že na Silvestra byl gulášek hovězí a taky byl geniální.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.1.2009 19:47  13078
Na guláš kolik cibule, tolik zvěřiny. Papriku uzenou/sladkou/pálivou/chilli. A určitě panáka kořalky (rum, slivovice,...) Jinak víc moc netřeba, zahustí se to tak nějak samo, časem a varem.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 20.1.2009 16:39  13077
Povidla já nejraději jablečná - v buchtách :-). Dobré švestkové povidlo jsem kdys koupil v Bille, tuším že z Rakous, akorát že stálo asi 5x více než "povidlo" Clever, takže netuším jestli je tam ještě prodávaj. Jinak doporučuji číst složení, neboť "švestková povidla Clever" jsou z jablek :-).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt