Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.1.2009 15:37  13113
ANKETA - GULÁŠCONNápad vzešel z Moravy, Morava se k organizaci vcelku aktivně hlásí, tož jsem jim to v té anketě nechala.
kokos kokos 25.1.2009 15:30  13112
Ty Hranice vypadaj dobře.
iltu 25.1.2009 15:22  13111
Hranice na MoravěProč ne. Mám kamaráda v Rožnově pod Radhoště, aspoň bych ho navštívila :-)
iltu 25.1.2009 15:21  13110
FoxkaNo vida, a já přidávám rum až nakonec pro dosažení té správné chuti :)
johny_g Johny_G - Relaxační terapie pro lopušáky ZDARMA! 25.1.2009 14:12  13109
Anka [13098]: Tak si dej ďábelský U Dvora. Tam je samé maso, žádný guláš, a není v čem ráchat knedlíky :-).
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.1.2009 13:43 - Úvodní stránka (20:32) 13108
Vanda [13107]: prosím, mně místo ždibce soli klobásu .. dííííky :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 25.1.2009 12:50  13107
gotreg [13106]: Jistě - ber to jako levný výlet do exotických krajů, možná ti nevrazíme kudlu do zad, ale skrojím ti s ní skývu chleba a přidám ždibec soli :)))
gotreg 25.1.2009 12:48  13106
Hranice na Moravě? to je někde kolem Ulanbátaru ni?
Mohli bychom tam koupit kumys a figurku Olgoje Chorchoje!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 25.1.2009 12:45  13105
Kdyby byl zájem o místo konání gulášpárty, zamluvila bych příjemnou chatu (za příjmenou cenu) se dvěma kuchyňskýma linkama (třetí je přímo na "velitelském" pokoji) a třema ledničkama, malou udírnou a ohništěm. To, že je tam kulečník, je malý bonus navíc.
Termín konec května, místo Hranice na Moravě.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 25.1.2009 11:27  13104
Rum je finta hospod a velkých jídelen pro změknutí masa :-).
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.1.2009 11:22  13103
nebo bily vino
iltu 25.1.2009 11:19  13102
GulášDo guláše patří rum.
kokos kokos 25.1.2009 11:11  13101
kvitko [13097]: No u nás se to dělá v kotlích a opravdu na ohni. Většinou u nějakých zahrádkářů, nebo jiných spolků.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 25.1.2009 11:07  13100
Guláš jsem vařila jen párktát v životě, snažím se o takovou tu klasiku z hospod a školních jídělěn, ale pokažý mi vyjde něco jinýho - sice jedlýho, ale do guláše to má dost daleko.
Jediný, co mi fakt jde, je segedin.
Ovšem loni v létě jsem dělala synovi 4 zavařený sklenice do Skotska - 2 s gulášem a 2 s pečeným kuřetem a prý to bylo VÝBORNÝ (hlad je nejepší kuchař :-)).
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.1.2009 10:53 - Oblíbené kluby (21:11) 13099
Anka [13098]: fazolový guláš se zelím? šup sem s receptem :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt