Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.3.2009 21:04  13660
zaslech sem dobrou moudrost. udajne z ust babicy

"cinani do toho davaji bambus. ten my nemame a tak tam dame kedlubnu"

musim rict ze me to pobavilo nemalo.
gvi 31.3.2009 17:13  13659
kuchařská pohotovost
denise 31.3.2009 14:33  13658
Taky jsem zahlédla kousek Pohotovosti. Zajímavé, dá se to nají někde na netu ?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 30.3.2009 10:04  13657
AnkaTak jsem to nemyslel. Ano, šéfe je dokonalé tak jak je. Tohle ale má být také trochu reality show. Někdo neví jak udělat šneky, tak napíše do televize a Král přijede a šneky uvaří. Pak je někdo, tady tchán překvapen, že žena uvařila šneky. Nebýt tam Král je to nuda, ale stojí za to se podívat, jak a co vaří jeden z nejlepších našich kuchařů.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.3.2009 10:00  13656
Nemyslím, že by pořad Ano, šéfe! měl být o vaření - o ukazování, jak se co vaří. Je o tom, jak by to mělo fungovat v restauracích.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 30.3.2009 08:51  13655
Zhlédl jsem díl Kuchařské pohotovosti, nebo jak se to jmenuje. Pozoruhodné bylo, že vařil Jiří Král, šéfkuchař Francouzské restaurace v Obecním domě. Překvapuje, mě, že to ČT víc nepropaguje. Vařil šneky na dva způsoby, oba velmi zajímavé, kolega dělal desert, velmi moderní. Pořad více o vaření než Ano, šéfe. Má to celkem švih, nikdo se nezdržuje s mírama, a hlavně Král není břídil.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 30.3.2009 08:18  13654
Můj křeník v lednici obsahuje 100% křenu. Včera jsme koupili vepřový jazyk, budou se dobře doplňovat. :-)
shelle Shelle - Good Service 29.3.2009 22:37  13653
Anka [13652]: 90tiprocentni? :)

My naposledy kupovali ten nemecky smetanovy a ten byl jemnejsi. No, zitra pujde do jabka, snad preziju.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.3.2009 22:32  13652
Shelle [13650]: Nemáme, nedávno jsem ho vyhodila z důvodu plesnivosti;)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 29.3.2009 22:15  13651
Na mém Křeníku je napsáno, že obsahuje 50% křenu.
shelle Shelle - Good Service 29.3.2009 22:01  13650
KrenikUrcite mate vsichni v lednici nejakeho krenika, kolik obsahuje krenu? Ja ted koupila nejaky 96tiprocentni, protoze mi 11 a 20 na ostatnich prislo malo a malem me to slozilo. Manzel teda hned rekl, ze jsem sebevrah, kdyz vim, jakou maji Anglani uz jen obycejnou horcici.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 29.3.2009 21:56  13649
Já bych si s dovolením také vzal...
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 29.3.2009 21:42  13648
Holčičky, pošlete mi také něco. JSem remoskový fanda.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 29.3.2009 18:53  13647
muflo, já nemám žádnou, jen co najdu na netu...
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 29.3.2009 18:51  13646
Teketapa [13644]: jakou máš - tu knížku receptů?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt