Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2009 10:47  13680
RoyalPochopitelně myslím úmyslně.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.4.2009 10:39  13679
vinylJá myslím, že bys taky jedl psa. Kdyby ti to nikdo neřekl.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2009 10:27  13678
Hovězí vydrží dlouho, zvlášť marinovaný, vůbec bych se toho nebál. U nás v Huse maj třeba tři měsíce zrající steak.

A jestli mi řekneš, že bys jedla psa, tak už ti nikdy nic neporadím!
shelle Shelle - Good Service 2.4.2009 10:19  13677
Predpokladam.

(Sorry, nedalo mi to)
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 2.4.2009 10:19  13676
Shelle: :-)))) Pes je hrozne drahej (ani v ty Korei sem ho nemela. Prej luxus jidlo pro vzacny prileztosti)

Vinyl: recht. Hovezi.
Takze myslis, ze kdyz ho necham tepelne neupraveny, v ty mise v chladnicce jeste par dnu,ze oukej? (aspon budu mit poreseny tri vecere:-)))) )
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2009 10:18  13675
Shelletakže pes?
shelle Shelle - Good Service 2.4.2009 10:15  13674
vinyl [13673]: Rikala korejsky recept, tak je to snad jasne :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2009 10:14  13673
MountNenapsalas jaký je to maso, vepřový pár dní vydrží, hovězí klidně týden. Postupně bych ho sněd.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.4.2009 10:03  13672
MountTak pozvi jinou návštěvu, neasi.
kokos kokos 2.4.2009 09:40  13671
Mountbatten [13670]: Osmažit, či jak to chceš udělat. Část sníst. Zbytek do mrazničky. Není to už úplně to samé, ale jako nouzovka to jde.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 2.4.2009 09:36  13670
Mate nejakou raddu?
Nalozila jsem v utery maso (korejsky recept,tj.sojovka,vino,chilli,chilli,chilli, zazvor...), ze dnes prijdou nasi ke mne na veceri. No a neprijdou:-))) (spletla jsem si termin tatova odletu pryc:-D)
Takze je toho pro dva velky hladovy jedliky,nebo pro tri normalni stravniky. A ja sem sama.
Jak dlouho to v lednicce muzu este skladovat? Dnes k veceri to zfutrovat asi nezvladnu:-(
A zamrazit,kdyz je to nalozeny, to asi tezko,co?
Jestli mate nejaky napad.... (nebo spis radu,esli je mozny nejak prodlouzit trvanlivost;-) Uvarit,resp. opect a dalsi den si vzit do prace,kde ohrat v mikrovlnce? )
nenufer 1.4.2009 23:12  13669
Rendapsom je to skoda, co tak spracovat to ala kura na paprike? Ale je fakt ze to chce to nechat dostatocne dlho dusit
maude 1.4.2009 22:19  13668
Renda: jestli se kachní žaludky dají považovat za drůbeží, tak na ty jsou skvělé recepty v takových těch kroužkovaných čínských kuchařkách, co tu o nich už jednou byla řeč. Bohužel jsem teď od ní ale 100km, tak nepomůžu. Ale třeba by se nějaký čínský recept dal vygooglit...?
renda Renda 1.4.2009 17:39  13667
Dotaz - vyskytlo se mi doma neco malo kachnich zaludku, mate nekdo tuseni, jak to chutne zpracovat nebo to mam uvarit a vzit do prace pro psy??? Diky:)
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 1.4.2009 09:17  13666
Makovec: hele popravde, zrovna nahrazka bambus x kedluben, to neni takova hruza. Jako mlety maso do gulase apod:-)
Ja varit neumim:-),moudra orientalni kuchyne beru jen z kucharky "orientalni kuchyne" od Mudr. Sereho a ze sve zkusenosti,kdy sem v Korei tri dny pomahala v kuchyni pro celou komunitu. A prave kedluben je "verohodna" nahrazka a dosti pouzivana a to prave i v ty Asii.

Bych rekla neco jako svickova se doma malokde dela z pravy svickovy. Neni to vono, ale kucharskou prasnici to z tebe nedela.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt