Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 22.4.2009 20:24  13756
A jakou znacku Halloumi tam maji?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.4.2009 20:23  13755
tak ve Skolske v Praze uz byl otevren ten kramek s reckymi specialitami, je to tam male, skromne, drahe a recke :-)
shelle Shelle - Good Service 22.4.2009 20:20  13754
FoxkaDelala jsem dnes zase Jacket Potato, co ty, uz jsi to znovu zkousela?
shelle Shelle - Good Service 20.4.2009 09:31  13753
vinyl [13752]: Ja to prospikovala cesnekem a rozmarynem a pod to dala mrkev, my jsme na tu mrkev. A pekla pres dve hodiny a bylo to vyborne. Tak jsem ted zvedava, kolik z toho jeste bude porci.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.4.2009 08:15  13752
ShelleJehněčí kolínko je vynikající, doporučuji, mají mražené v Makru. Položit na kořenovou zeleninu, česnek, rozmarýn, podlít bílým vínem, přikrýt alobalem a péct tak hoďku. Pak odkrýt a péct ještě další hoďku. Nejlépe podávat s listovým špenátem a gratinovanýma brambrama.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 19.4.2009 10:16  13750
Nj, ale když toho úhoře člověk doveze v prostřed noci domů, tak se mu nějak už nechce zrovna jít roztápět udírnu ;)
A úhoř prohnanej komínem... nedík, začal jsem slinit :)
kokos kokos 19.4.2009 10:09  13749
mrcos [13748]: To musíš napícnout na hák a vyudit. Pak už se většinou nekroutí :-))
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 19.4.2009 09:41  13748
Úhoř je vůbec skvělá ryba. Jednou jsem jednoho vlastnoručně ulovil, přerušil mu míchu, odvezl domů, uložil do lednice a když moje mlsná sestra koukla do mísy, co že to tam je, tak na ni vylezl :)
Dodneška má fobii z hadů :)
shelle Shelle - Good Service 18.4.2009 19:51  13747
phanny [13746]: Ale tahle byla urcite ziva. Jinak by s tim tolik nenadelali. Proste neni to ta, co si vyberes v samosce na ledu.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.4.2009 19:45  13746
ShelleRyba se hýbe ještě dlouho po tom co je mrtvá. Kapr klidně i druhej den, stačí osolit a skáče po prkně :-).
shelle Shelle - Good Service 18.4.2009 19:30  13745
Mam koupenou jehneci nohu s kosti. Je to nase prvni z NZ, tak jsem zvedava. Nejake zajimave ozkousene recepty? Ja mam v planu rozmaryn a cesnek. A mrkev.
nenufer 17.4.2009 22:51  13744
Ale ved ryba sa najlepsie vrazdi tak ze jej proste prekrojis ostrym nozom miechu
shelle Shelle - Good Service 17.4.2009 21:13  13743
Jezis fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. Oni jim sekaji rovnou hlavu a ono se to hybe. Je to uhor.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2009 21:12  13742
Ted koukam na Hell's kitchen a maji za ukol zabt rybu a jsou z toho uplne spatny.

Ale ta ryba mi prijde omracena nebo tak, vubec se nemrska.
cova 17.4.2009 11:52  13741
A jednou rukou...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt