Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 8.7.2009 09:40  13997
Nacpi je do rumu, pak když je přihodíš do pohárů, zmrzliny nebo k palačince se šlehajdou...to nemá chybu!
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 8.7.2009 07:55  13996
Trošku odbočím. Urodilo se mi víc višní, než je zdrávo. Většinu nakanduju, to máme moc rádi, ale co se zbytkem? Kořalku dělat nechci, to nikdy dobře nedopadlo, přemýšlela jsem, že bych si udělala šťávičku na odšťavňovači a strčila do mražáku. Bohužel ty višně v syrovém stavu tak kyselé, že samotná šťáva není moc dobrá. S čím by se to dalo smíchat?
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 8.7.2009 07:45  13995
Ananas během procesu pomatlávat směskou medu, citr. šťávy s panákem nějaké pálenky - moc mi chutnalo.
zuz 7.7.2009 18:37  13994
díky, jsme měla spíš na mysli - co k tomu přidat když to dělám jako směs. Ty rajčata jsou asi hodně rychle hotová ne?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.7.2009 18:32  13993
kdysi mi docela smakly grilovany banany sypany kari
nenufer 7.7.2009 18:09  13992
my sme minule kostovali grilovanu mrkev a bola uzasna :-)
ananas mienim zakapnut troskou rumu a k tomu zmrzlina tak budem hlasit vysledok
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.7.2009 16:19  13991
zuz [13989]: rajcata, cibule, celer, cesnekova hlava rozriznuta na pulku...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 7.7.2009 16:17  13990
vepřová panenka ;)
my děláme tradičně papriky, lilky, občas něco rajčat (vcelku), cibule
a pak taky nějaký ty houby (jako třeba žampiony, bedly) nebo nějaký to ovoce - posledně ananas a nebyl špatnej (osobně bych se extra nebál ho při vyšších teplotách malinko přesypat třinovym cukrem)
zuz 7.7.2009 16:04  13989
Jsem teď o víkendu grilovala zeleninu a náramně jsme si pochutnali - ingredience: lilek, cuketa, papriky.

Co je ještě tak dobrého za zeleninku na grilování?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.7.2009 21:10  13988
Foxka [13986]: Tam je naopak nejlepší!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 20:18  13987
Zatím jsem nezkoušela, jsem v halloumi nováček. Ale určitě bych se toho nebála.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 3.7.2009 20:17  13986
Takže na klasický venkovní gril ho nedoporučujete?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:28  13985
Ten sýr je mokrý už v tom balíčku. A na té rozpálené pánvy se to z něj "vyvaří".
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 18:25  13984
Prijde mi, ze mokro se dela, kdyz neni dost rozpalena panev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:22  13983
Úplně nasucho a neděsit se, že ze začátku bude kolem dost "mokro" a vůbec se nebude zdát, že by se měl sýr opéct. Po chvíli se to rychle změní:)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt